Julimams Skrevet 9. desember 2008 #1 Skrevet 9. desember 2008 Skal ha barseltreff og titter i kokebøker etter ting å lage. Så noe som så lovende ut, men som skal lages av dette sukkeret. Hva er det? Finnes det alternativer?
Pulverheksa & Hokus og Pokus Skrevet 9. desember 2008 #2 Skrevet 9. desember 2008 Muscovado-sukker Det finnes mørkt og lyst. Det mørke er klissete med fine krystaller og mørkbrun farge. Det smaker særpreget karamell og må brukes med varsomhet. Brukes til punch, ingefærkjeks, fruktkaker og chutney. Lyst muscovado-sukker har samme sort krystaller, men en kremaktig farge på grunn av lavere melasseinnhold. Det smaker mildere. Også det finner du i ingefærkjeks og kaker. Melasse: Fyldig, mørkt, uraffinert som har det største innholdet av sirup av samtlige. Den er nesten svart på farge. Sukkeret er bløtt, klissent, rikt og særpreget, på smak. Det brukes i jule- og fruktkaker, chutneys og pickles. Det kan også gi en spennende finish til marinader og tomatsauser.
Pulverheksa & Hokus og Pokus Skrevet 9. desember 2008 #3 Skrevet 9. desember 2008 Man kan få kjøpt det i de fleste matvarebutikker. Se etter"brunt farin" fra Dansukker (blå pakning)
Julimams Skrevet 9. desember 2008 Forfatter #4 Skrevet 9. desember 2008 Såpass? Tusen takk=) Da skal det undersøkes nærmere!
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå