Gå til innhold

Hvor lang er holdbarheten på hjemmelaget cabaret?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Hvis man f eks bruker ting som ikke går ut på dato før om lenge? Eller har ikke det så mye å si?

Skrevet

Tusen takk:)

 

Hvordan er det å fryse hjemmelaget cabaret?

Skrevet

Hehe, digg det da:) Bare ta vekk de fæle rekene;)

Skrevet

Å, det er jo bare så godt!!! Jeg elsker det, men mannen hater det... Så det blir nok ikke så ofte... :(

Skrevet

Nei det er ikke bra å fryse den. Geleen ville ikke holde seg når du tiner den igjen.

Skrevet

Aha, da skal jeg ikke fryse den:) takk for svar igjen, kunne vært troende til å hive den i fryseren jeg nå:)

 

Og ja, cabaret er kjempegodt:)

Skrevet

Jeg har aldri smakt cabaret jeg:) Synes bare det virker så ufattelig ekkelt. Hva er det i den geleen egentlig? Og hva mer enn reker, egg og erter er det man har inni? De tingene inni er jo godt da, men gele liksom..

Skrevet

Mmmmm...med sitron og majones over..... ;) litt sulten ja...

Skrevet

Du kan kjøpe ferdig gele(aspic) eller du kan lage den selv av buljong og gelatin. Bare fantasien setter stopper i hva du kan ha i den og hvordan du vil pynte den.

Skrevet

Jeg har egg, fiskepudding og amerikans grønnsaksblanding i min del, også har jeg det samme i T sin, men har da også i reker og crabsticks for det elsker han og hater jeg:) Så den blir todelt. Nyyyyydelig!!! Og med remulade da og gjerne loff:)

 

Ååååhh nå ble jeg skikkelig sulten også!

Skrevet

Åååååå, så nam.

Mamma lager altid sann til julelunch første juledag med jammi jammi remulade til.

 

Bare det ikke er erter i den, klarer ikke erter....

 

Men, NEI ikke bra å fryse den!!

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...