Gå til innhold

overhysterisk.. neida... hehe=)


Anbefalte innlegg

Skrevet

må bare jeg assa..

vet ikke hvorfor jeg har blitt så overhysterisk (mot bakterier, som her listeria), men jeg spør allikevel.. selv om jeg egentlig hva svaret er..=)

var hos svigers og spiste torsk, den var da trukket.. og gjennom trukket/kokt og varm.. men den er jo ikke kokt når en er trukket.. huff, ja.. men det er vel ingenting å bekymre seg over når den er gjennomvarm/trukket/kokt?.. kall det hva du vil.. hehe..

 

for å si det sånn, er det godt at dette er måneden vår.. ihvertfall for min del=) hehe=)

Videoannonse
Annonse
Skrevet

For pølser sa de det var tilstrekkelig at de ble trukket ved 80 grader, da var de varmebehandlet på lik linje som å steke i 10 min. Da gjelder vel samme for alt annet kjøtt.

Når det gjelder å varmebehandle kjøtt synes jeg det er langt i fra overhysterisk å være påpasselig! :)

Skrevet

om Torsken varit frossen för den blev trukket så är det ingen fara om den inte är gjennomkokt

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...