Anonym bruker Skrevet 6. desember 2008 #1 Del Skrevet 6. desember 2008 må bare jeg assa.. vet ikke hvorfor jeg har blitt så overhysterisk (mot bakterier, som her listeria), men jeg spør allikevel.. selv om jeg egentlig hva svaret er..=) var hos svigers og spiste torsk, den var da trukket.. og gjennom trukket/kokt og varm.. men den er jo ikke kokt når en er trukket.. huff, ja.. men det er vel ingenting å bekymre seg over når den er gjennomvarm/trukket/kokt?.. kall det hva du vil.. hehe.. for å si det sånn, er det godt at dette er måneden vår.. ihvertfall for min del=) hehe=) Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/139241489-overhysterisk-neida-hehe/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Maya_1 Skrevet 7. desember 2008 #2 Del Skrevet 7. desember 2008 For pølser sa de det var tilstrekkelig at de ble trukket ved 80 grader, da var de varmebehandlet på lik linje som å steke i 10 min. Da gjelder vel samme for alt annet kjøtt. Når det gjelder å varmebehandle kjøtt synes jeg det er langt i fra overhysterisk å være påpasselig! Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/139241489-overhysterisk-neida-hehe/#findComment-139243864 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 7. desember 2008 #3 Del Skrevet 7. desember 2008 om Torsken varit frossen för den blev trukket så är det ingen fara om den inte är gjennomkokt Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/139241489-overhysterisk-neida-hehe/#findComment-139244026 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå