Gå til innhold

overhysterisk.. neida... hehe=)


Anbefalte innlegg

må bare jeg assa..

vet ikke hvorfor jeg har blitt så overhysterisk (mot bakterier, som her listeria), men jeg spør allikevel.. selv om jeg egentlig hva svaret er..=)

var hos svigers og spiste torsk, den var da trukket.. og gjennom trukket/kokt og varm.. men den er jo ikke kokt når en er trukket.. huff, ja.. men det er vel ingenting å bekymre seg over når den er gjennomvarm/trukket/kokt?.. kall det hva du vil.. hehe..

 

for å si det sånn, er det godt at dette er måneden vår.. ihvertfall for min del=) hehe=)

Lenke til kommentar
https://forum.klikk.no/foreldre/topic/139241489-overhysterisk-neida-hehe/
Del på andre sider

Fortsetter under...

For pølser sa de det var tilstrekkelig at de ble trukket ved 80 grader, da var de varmebehandlet på lik linje som å steke i 10 min. Da gjelder vel samme for alt annet kjøtt.

Når det gjelder å varmebehandle kjøtt synes jeg det er langt i fra overhysterisk å være påpasselig! :)

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...