danny Skrevet 5. desember 2008 #1 Skrevet 5. desember 2008 Vi har brukt Hipps risgrøt med banan og fersken en stund og snuppa liker den veldig godt. Men den blir alltid så tynn etter en stund! Bruker ikke så lang tid på å spise, 10 min kanskje, men på slutten er den helt suppe. Blander den etter opskriften, av og til litt tykkere, men selv om den er ganske fast er den suppe på slutten. Andre med dette problemet, det blir så klissete å spise..? Har vel sett litt v det med andre grøter også men ikke så ille som denne. Vi blander ikke morsmelk i, vet det kan bli sånn av det.
tulla77 Skrevet 5. desember 2008 #2 Skrevet 5. desember 2008 det er enzymer i spyttet som gjør att grøten blir tynn. leste det på nett, men husker ikke hvor. hvor får du tak i hipps risgrøt med banan og fersken? har kikket etter den men ikke funnet den.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå