Sarah & Marcus mamma Skrevet 4. desember 2008 #1 Skrevet 4. desember 2008 har hørt at det finnes egg erstatning som jeg kan bruke oppi vanlige oppskrifter...? hva da? og hvor selges dette?
pingu-72 Skrevet 5. desember 2008 #2 Skrevet 5. desember 2008 Husker ikke hva det heter ("no egg" kanskje?) men det er i pulverform og jeg har ihvertfall funnet det på Coop OBS Hypermarked. Men det består hovedsaklig av potetmel som også kan brukes som eggeerstatning
lykkelig mamma!!!!!! Skrevet 8. desember 2008 #3 Skrevet 8. desember 2008 Det heter no egg ja, selges i hvertfall på helsekosten. Men det er bare tull, blir akkurat likedan bakverket uten dette også. Har sluttet og bruke det vi. I vaffel o.l. bruker vi bakepulver i steden for.
Sarah & Marcus mamma Skrevet 9. desember 2008 Forfatter #4 Skrevet 9. desember 2008 heihei;) høres jo greit ut;_) hvor mye bakepulver erstatter ett egg da?
lykkelig mamma!!!!!! Skrevet 9. desember 2008 #5 Skrevet 9. desember 2008 Hmm.. vet ikke helt men vi bruker ca en skje bakepulver i røren, da blir både vafflene og pannekakene litt mere luftige. Bruker da 1 liter melk. Så det tilsvarer kanskje 2-3 egg...
lykkelig mamma!!!!!! Skrevet 9. desember 2008 #6 Skrevet 9. desember 2008 Se i innlegget under her, ang melkeallergi, der er det oppskrift på pannekakerøre uten egg.. Bruker ca det samme til vafler også, men da smør i røren, og litt mere sukker. Og evt vaniljesukker.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå