Gå til innhold

egg erstatning? hva/hvor?


Anbefalte innlegg

Skrevet

har hørt at det finnes egg erstatning som jeg kan bruke oppi vanlige oppskrifter...? hva da? og hvor selges dette?

Skrevet

Husker ikke hva det heter ("no egg" kanskje?) men det er i pulverform og jeg har ihvertfall funnet det på Coop OBS Hypermarked. Men det består hovedsaklig av potetmel som også kan brukes som eggeerstatning

Skrevet

Det heter no egg ja, selges i hvertfall på helsekosten. Men det er bare tull, blir akkurat likedan bakverket uten dette også. Har sluttet og bruke det vi. I vaffel o.l. bruker vi bakepulver i steden for.

Skrevet

heihei;)

 

høres jo greit ut;_)

 

hvor mye bakepulver erstatter ett egg da?

Skrevet

Hmm.. vet ikke helt men vi bruker ca en skje bakepulver i røren, da blir både vafflene og pannekakene litt mere luftige. Bruker da 1 liter melk. Så det tilsvarer kanskje 2-3 egg...

Skrevet

Se i innlegget under her, ang melkeallergi, der er det oppskrift på pannekakerøre uten egg.. Bruker ca det samme til vafler også, men da smør i røren, og litt mere sukker. Og evt vaniljesukker.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...