ops-We-did-it-again. Skrevet 4. desember 2008 #1 Skrevet 4. desember 2008 og hva holder seg lengst...?
Shabby Cheap Chic Skrevet 4. desember 2008 #2 Skrevet 4. desember 2008 Risboller... De kan legges i fryseren og tas opp like før man skal spise de... Hvis det er de samme bollene vi snakker om..
ops-We-did-it-again. Skrevet 4. desember 2008 Forfatter #3 Skrevet 4. desember 2008 jeg mener slike boller av puffet ris og sjokolade......klarer ikke helt å bestemme meg om jeg skal lage risboller eller riskaker.....er jo nesten det samme da.......men....
Shabby Cheap Chic Skrevet 4. desember 2008 #4 Skrevet 4. desember 2008 hehe jeg lager av puffet hvete og sjokolade da, men det går for det samme...
♥Humblebie™Emilie08 og Leah09♥ Skrevet 4. desember 2008 #5 Skrevet 4. desember 2008 Risboller med puffet ris og sjokolade er best ingen tvil )) Laget det i går... mmmmm... det e sååååå godt ))
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå