Merethe ♂ ♀ ♂ ♀ Skrevet 1. desember 2008 #1 Skrevet 1. desember 2008 Dvs. i en vanlig kakeboks, bare i et kaldt rom? Har ikke vanlig kjellerbod, bare kjølerom.
Feliz31 Skrevet 1. desember 2008 #2 Skrevet 1. desember 2008 jeg hadde mine kromkaker på kjølerom i fjor og det fungerte IKKE. De mistet sprøheten sin, ble seige og ikke gode i det hele tatt. mamma mente at det var pga kjølerommet. I år har jeg satt kakeboksene mine på en hylle på soverommet( av alle ting) der er det iallefall kjølig uten at det er kjølerom kaldt.
Merethe ♂ ♀ ♂ ♀ Skrevet 1. desember 2008 Forfatter #3 Skrevet 1. desember 2008 Det var det jeg var redd for... Tar ingen sjanser, da blir det gjesterommet i stedet!
2SønnerSmå Skrevet 1. desember 2008 #4 Skrevet 1. desember 2008 Det er fuktig i kjølerommet,derfor blir de myke =(
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå