~sjiraff~ Skrevet 30. november 2008 #1 Del Skrevet 30. november 2008 Lagde guacemole i går (2 avocado + sånn ferdig krydderpose). Den stod fremme i romtemepratur kanskje 30-40 minutter mens vi spiste. Kan den spises i dag eller blir den ødelagt? Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/139203778-holdbarhet-p%C3%A5-hjemmelaget-guacemole/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Sessa ruger igjen... Skrevet 30. november 2008 #2 Del Skrevet 30. november 2008 Jeg pleier å ha i masse sitron, men den blir likevel ganske brun i løpet av kort tid. Jeg spiser ikke brun quakk (vi kaller det det). Jeg skjønner ikke at dere klarer å ha noe til overs, jeg da. Jeg spiser lett all quakken selv når vi lager det. Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/139203778-holdbarhet-p%C3%A5-hjemmelaget-guacemole/#findComment-139203787 Del på andre sider Flere delingsvalg…
~sjiraff~ Skrevet 30. november 2008 Forfatter #3 Del Skrevet 30. november 2008 Den er faktisk ikke brun.. Bruker jo å bli det ja. Enkel grunn til at den ikke ble spist opp... Før jeg begynte på snoklingen, så spydde snuppa.. og jeg måtte vakse og tørke litt spy. Da var i grunn matlysten litt sånn borte.. Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/139203778-holdbarhet-p%C3%A5-hjemmelaget-guacemole/#findComment-139203795 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Sessa ruger igjen... Skrevet 30. november 2008 #4 Del Skrevet 30. november 2008 Hehe, spy og quakk, den ser jeg! Du får smake på den og se om den duger, da. Har forresten hatt spyfrøken to kvelder på rad her også... Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/139203778-holdbarhet-p%C3%A5-hjemmelaget-guacemole/#findComment-139203811 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Skrevet 30. november 2008 #5 Del Skrevet 30. november 2008 Den er ikke farlig å spise hvis det var det du lurte på Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/139203778-holdbarhet-p%C3%A5-hjemmelaget-guacemole/#findComment-139203817 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Musemor med tre søte små Skrevet 30. november 2008 #6 Del Skrevet 30. november 2008 Dersom den smaker ok, og den har stått i kjøleskap untatt de 30-40 min ser jeg ikke noe problem med å spise den. Liten ting, dersom du lar steinene fra avocadoene ligge i guacemolen blir den ikke brun så fort Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/139203778-holdbarhet-p%C3%A5-hjemmelaget-guacemole/#findComment-139203871 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Mamsen og lillegutt Skrevet 30. november 2008 #7 Del Skrevet 30. november 2008 men den blir fortere beisk på smak hvis du har steinene oppi.... Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/139203778-holdbarhet-p%C3%A5-hjemmelaget-guacemole/#findComment-139203927 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå