Gå til innhold

Holdbarhet på hjemmelaget guacemole?


Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Jeg pleier å ha i masse sitron, men den blir likevel ganske brun i løpet av kort tid. Jeg spiser ikke brun quakk (vi kaller det det). ;) Jeg skjønner ikke at dere klarer å ha noe til overs, jeg da. Jeg spiser lett all quakken selv når vi lager det.

Den er faktisk ikke brun.. Bruker jo å bli det ja.

 

Enkel grunn til at den ikke ble spist opp... Før jeg begynte på snoklingen, så spydde snuppa.. og jeg måtte vakse og tørke litt spy. Da var i grunn matlysten litt sånn borte..

Dersom den smaker ok, og den har stått i kjøleskap untatt de 30-40 min ser jeg ikke noe problem med å spise den.

Liten ting, dersom du lar steinene fra avocadoene ligge i guacemolen blir den ikke brun så fort

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...