celodi Skrevet 30. november 2008 #1 Skrevet 30. november 2008 Ingen forandring på sukkeret etter snart 10 min jo...
celodi Skrevet 30. november 2008 Forfatter #2 Skrevet 30. november 2008 Det går jo ikke!!!! over 20 min nå,og er enda ikke smeltet...Blitt klumper bare
celodi Skrevet 30. november 2008 Forfatter #4 Skrevet 30. november 2008 tror det.. Står at det skal være svak varme oxo
Zyan Skrevet 30. november 2008 #5 Skrevet 30. november 2008 mener smeltetemp på sukker er 185 grader...
Zyan Skrevet 30. november 2008 #6 Skrevet 30. november 2008 men bare for å ha sagt det.. den første og siste gangen jeg har gjort det, så ødela jeg panna mi pga sukkersmelting. Jeg fikk det aldri bort igjen etterpå..
celodi Skrevet 30. november 2008 Forfatter #8 Skrevet 30. november 2008 skrudde på mere varme nå..Får se om det blir til lim da!!! Brukte gammel panna mi,vil ikke ødelegge noe nei=)
WF og ♀jentene♀ 06&08 Skrevet 30. november 2008 #9 Skrevet 30. november 2008 Kanskje litt sent å komme med tips nå, men hvis det er til å sette sammen pepperkakehus du skal ha det til, så er det mye enklere og bedre med melis blandet med kun eggehviter )
celodi Skrevet 30. november 2008 Forfatter #10 Skrevet 30. november 2008 Det ble da lim til slutt,og nå står huset ferdig!!! Synes ikke det blir så bra med melis,sitter ikke like godt!!!
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå