Gå til innhold

Dere,hvordan lager jeg god soppstuing???


Anbefalte innlegg

Skrevet

Holder på opg lage båtpoteter,helstekt indrefile,kokt brokolli og barnase saus.

men,fikk så lyst på soppstuing også.Har bare hermetisk sopp og fløte.Noen god oppskrift til meg fort?????

Fortsetter under...

Skrevet

Hei

Når jeg lager soppstuing, så bruker jeg fersk sopp, skærer de i skiver og steker de i smør på hver side, så heller jeg oppi en god slump med fløte, bruker omtrent hele fløten, så lar jeg det småputre jeg rører rundt innimellom. det tar ganske lang tid før fløten er blitt tykk, ha oppi det krydderet du vil ha:) ferdig:)

 

Lykke til:)

Skrevet

Lager du hjemmelagt bernè også eller? :D

Skrevet

Takk for svar;)

Har bare hermetisk sopp i hus,men får ta det nå.

Nei,gud så avansert er jeg ikke,at jeg lager hjemmelaget barnaisesaus;)

Skrevet

du kan lage halv hjemmelaget=) er kjempe lett

 

Kjøp sånn berne essens:) til en annen gang=)

 

ja det går nok fint med hermetisk sopp:)

Skrevet

unnskyld at jeg blander meg inn, men hva slags sopp bruker dere helst?

champinion?

Har aldri laget soppstuing, men fy søren, jeg tror jeg må prøve det engang!hehe:)

Salt ogpepper som krydder, eller noe annet?

Annonse

Skrevet

Jeg lager den slik:

Steker ca 1 ltr hakket sopp, og rører deretter oppi 3 dl matfløte og 3 ss mel om hverandre. Smakes til med salt og pepper. Namnam :)

Skrevet

champinion bruker jeg mest, men kan bruke hva slag du vil=)

 

snartentil: bruker du mel for at den skal bli tykk fortere?

Skrevet

tilsett litt fersk hvitløk og evnt vanlig løk og.. mmmmm nam nam..

Kunne spist det med skje:P

Skrevet

Jeg har to soppstuinger jeg bruker å lage.

Soppstuing:

1 stor pose sjampinjong/aromasopp

1 brokkoli

1 løk, finhakket

1 beger creme fraiche

Salt/Pepper

______________________________________________

Skjær soppen i biter/skiver og brun i smør i en panne, tilsett finhakket løk og brokkoli som er skåret i bittesmå buketter. Bland godt, og la surre en 5 min tid til løken er blank. Tilsett Creme Fraiche og bland dette godt. La alt surre i ca. 10 min på svak varme. Rør av og til, smak til med salt og pepper før servering.

 

 

 

Soppstuing nr. 2

 

Sjampinjong/aromasopp

Fløte

salt og pepper

_________________________________---

Skjær sopp i skiver/biter, brunes i en blanding av hvitløksmør og margarin

Tilsett fløte og la alt stå å surre til fløten er blitt tykk. Smak til med salt og pepper.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...