*ale* Skrevet 23. november 2008 #1 Skrevet 23. november 2008 Jeg har prøvd litt forskjellig, men sliter med at deigen blir for tørr og kakene da sprekker... Noen som har bra oppskrifter? Gode råd?
sveis Skrevet 23. november 2008 #3 Skrevet 23. november 2008 Kjøp ferdigdeig. Suverent. Vi har brukt Lierne sin i flere år nå, og er kjempefornøyd. Gjennomsiktig boks med rødt lokk.
*ale* Skrevet 23. november 2008 Forfatter #4 Skrevet 23. november 2008 Blir så dyrt å fly til Trondheim å kjøpe
*ale* Skrevet 23. november 2008 Forfatter #5 Skrevet 23. november 2008 Den de har på bunnpris? Prøvde den i fjor, god å jobbe med, men kakene smakte gymsokk...
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå