Gjest Skrevet 15. november 2008 #1 Skrevet 15. november 2008 Enten ferdig, eller som jeg kan lage selv. Tenkte å lege kyllingfilet med ris og broccoli til.
Gjest Sauen - uke 13 Skrevet 15. november 2008 #2 Skrevet 15. november 2008 bernaisesaus=) hehe... Ellers kan du jo lage en krydret fløtesaus. Stek kyllingen i stekepanne, ha oppi en boks med fløte. Ha i buljong og evt vann, krydre med paprikakrydder og hvitløkspulver, salt og pepper. ha evt i hakket løk og paprika.
litoja&Nemi♥ 13.05.06♥ Skrevet 15. november 2008 #4 Skrevet 15. november 2008 Karrisaus av noe slag, fløtesaus, noe med kokosmelk...
UpsyDaisy Skrevet 15. november 2008 #5 Skrevet 15. november 2008 Jeg pleier å bruke Toro sin Kantarell og champignonsaus til kylling Nydelig;o)
Gjest Skrevet 15. november 2008 #6 Skrevet 15. november 2008 Ja,kokosmelk er digg! Men er det noen som vet om noen gode? er elendig på å dikte sauser selv, det blir som regel ikke bra:-)
Musemor med tre søte små Skrevet 15. november 2008 #7 Skrevet 15. november 2008 Paprikasaus er nam, nam til kylling 1 løk 2 paprika smør 2 ss hvetemel 3 dl hønsebuljong (kan erstattes med vann) 1 dl mat fløte 2 ss tomatpuré 1 ts chillipulver salt pepper Hakk opp løk og paprika og fres det i en panne til det er mykt. Dryss over melet, gjerne gjennom et sikt for å unngå klumper. Spe på buljongen under omrøring. La det småkoke i 5-10 min.Tilsett fløten og tomatpuré, og smak til med chillipulver, salt og pepper.
Mamman til AM&JS Skrevet 15. november 2008 #8 Skrevet 15. november 2008 Tandori saus..pose saus som man skal ha creme fresh i..nam nam...veldig god!!
cherry coke Skrevet 15. november 2008 #10 Skrevet 15. november 2008 Toros kremet kyllingsaus er veldig god.
3b@rnsmor-30* Skrevet 15. november 2008 #11 Skrevet 15. november 2008 bernaise eller bali kyllingsaus!
Gjest Skrevet 15. november 2008 #13 Skrevet 15. november 2008 Av elleve svar så er det kun TO som lager sausen selv...? Er dere klar over hvor mye drit som er i ferdigposene, eller? Det enkleste av det enkle er jo å lage en fløtesaus og hive oppi karri. Ellers så kan du jo svisse litt løk i en panne, helle over litt fløte og evt andre krydderier eller tandoorikrydder og litt kokosmelk som jevnes? Tomatsaus kan en jo også lage. Bok s med tomater, løk, paprika, krydder og s/p kokes litt og hives i blenderen.
*Anonymus Maximalus* Skrevet 15. november 2008 #14 Skrevet 15. november 2008 hjemmelaget karrisaus!!!!
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå