Gå til innhold

Saus til kylling å ris... Jeg er så lei av bretagne! Noen ideer?


Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Gjest Sauen - uke 13

bernaisesaus=) hehe...

Ellers kan du jo lage en krydret fløtesaus.

Stek kyllingen i stekepanne, ha oppi en boks med fløte. Ha i buljong og evt vann, krydre med paprikakrydder og hvitløkspulver, salt og pepper. ha evt i hakket løk og paprika.

 

Annonse

Paprikasaus er nam, nam til kylling

 

1 løk

2 paprika

smør

2 ss hvetemel

3 dl hønsebuljong (kan erstattes med vann)

1 dl mat fløte

2 ss tomatpuré

1 ts chillipulver

salt

pepper

 

Hakk opp løk og paprika og fres det i en panne til det er mykt. Dryss over melet, gjerne gjennom et sikt for å unngå klumper. Spe på buljongen under omrøring. La det småkoke i 5-10 min.Tilsett fløten og tomatpuré, og smak til med chillipulver, salt og pepper.

 

Av elleve svar så er det kun TO som lager sausen selv...?

Er dere klar over hvor mye drit som er i ferdigposene, eller?

 

Det enkleste av det enkle er jo å lage en fløtesaus og hive oppi karri.

Ellers så kan du jo svisse litt løk i en panne, helle over litt fløte og evt andre krydderier eller tandoorikrydder og litt kokosmelk som jevnes?

 

Tomatsaus kan en jo også lage. Bok s med tomater, løk, paprika, krydder og s/p kokes litt og hives i blenderen.

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...