Meg og mini med ny spire :) Skrevet 12. november 2008 #1 Skrevet 12. november 2008 dvs sånn skorpe rundt liksom, som man friterer i olje? samme oppskrift som feks svinekjøtt? og hvilken olje er best å bruke, kan jeg bruke rapsolje i stekepanna?
Mamman til ♥ og ♥ Skrevet 12. november 2008 #2 Skrevet 12. november 2008 jeg kjøpte noe friterings greier som var til scampi på ica maxi, det ble sånn du får på kinarestauranter.
Meg og mini med ny spire :) Skrevet 12. november 2008 Forfatter #3 Skrevet 12. november 2008 æsj, men jeg gidder ikke kjøre heeelt til ICA maxi.. helst ikke til butikken i det hele tatt..hehe
Sivalur Skrevet 12. november 2008 #4 Skrevet 12. november 2008 Har oppskriften hjemme, så kan sende den til deg senere ikveld. Men det er hvertfall en blanding av mel og krydder, som du dypper scampien i, før du har den oppi varm olje - bruk en liten kjele og fyll opp med olje, må være nok til at scampien flyter. Men som sagt, om du ikke får svar før kan jeg legge inn en oppskrift om et par timer.
Meg og mini med ny spire :) Skrevet 12. november 2008 Forfatter #5 Skrevet 12. november 2008 ok, flott:) tror jeg bare steker de vanlig i dag, gidder ikke styre og til butikken.. men har veldig lyst å prøve en annen dag:)
ToPrinsesser<3 Skrevet 12. november 2008 #7 Skrevet 12. november 2008 visp ett egg lett en skål med griljermel/ brødrasp en skål med mel Dypp scampi først i egg, så griljermel og tilslutt mel Friteres raskt i olje (solsikke eller raps er bra) Jeg marinerer dem på forhånd i en blanding av olje, litt soyasaus, chili (fersk, evt pulver), hvitløk, evt sitrongress du kan også skjære påå kyllingfileter og fritere på samme måte. Kjempegodt!! Sweet Chili dip er godt til.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå