Grateful mom Skrevet 7. november 2008 #1 Skrevet 7. november 2008 Nysgjerrig etter en annen tråd her..
jh80 Skrevet 7. november 2008 #2 Skrevet 7. november 2008 tror det er fordi smaksløkene er supersensitive. de merker jo forskjell på mm etter hva du spiser! Og da er det snakk om små nyanser:)
Gjest Skrevet 7. november 2008 #4 Skrevet 7. november 2008 Hihi, mistenker at jh80 svarte på hvorfor babyer ikke skal ha STERK mat, mens spørsmålet var vel om stekt mat :-)
ulydia Skrevet 7. november 2008 #5 Skrevet 7. november 2008 Steikt mat kan vere hardt for magen, pluss vanskelig å tygge. Og dessutan er kokt mat sunnare enn steikt, både for liten og stor, mtp bl.a. fettinnhald.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå