Kokkeli nyter våren:) Skrevet 4. november 2008 #1 Skrevet 4. november 2008 Jeg MÅ MÅ ha kultur melk, og også helst rømme i røra. Her er min oppskrift, har ingen mål da, bare slumper.. Pisker egg og sukker. Har i kultur melk og evnt rømme. Blir så absolutt best med godt med rømme Mel så det blir passe tykkelse smeltet smør. steker på svak varme avkjøler de på rist, slik at de ikke blir sånn våte men litt crispy på utsiden, før de legges i en haug.
mitt-skjønne-trekløver Skrevet 4. november 2008 #2 Skrevet 4. november 2008 "Slumper" også bare sammen en røre. Når jeg ikke har kulturmelk eller rømme i, bruker jeg litt kardemomme for å sette ekstra smak på vaflene. Synes selv det gjør seg, og har fått mye skryt for dem
mitt-skjønne-trekløver Skrevet 4. november 2008 #3 Skrevet 4. november 2008 Har jeg gulsausrester hiver jeg det i....
Gjest Skrevet 5. november 2008 #5 Skrevet 5. november 2008 Ehem....jeg skal kanskje ikke innrømme det, men jeg bruker ferdigpose.... hehehehe. Hadde DEN gode oppskrifta, men den har jeg mista! Surt!
Kokkeli nyter våren:) Skrevet 5. november 2008 Forfatter #6 Skrevet 5. november 2008 De lilla pakkene med ferdig pakker er veldig gode. Har ofte en slik på lur hjemme i skapet jeg også. Men liker best de hjemmelagete. Er sikkert vaniljesukker i de pakkene, mener jeg smaker det, mine blir mer surlige pga kulturmelk og eller rømmen..Nå gleder jeg meg til å lage de:)
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå