Gå til innhold

Hvordan tine kyllingfilet så fort som mulig? (Evt kan jeg skjære opp å steke den i biter mens den er frossen?)


Anbefalte innlegg

Skrevet

Har sånn tine-funksjon på microen, men syns det går ganske tregt å jeg har det egentlig litt travelt.

Blir det bra hvis jeg kutter den opp å steker bitene mens de er frossne?

Fortsetter under...

Skrevet

Kutt det opp i litt mindre biter, så sett det på sånn defrost i microen.. Jeg syns kylling blir så rar når en steker den frossen..

Skrevet

Jeg gjør det alltid i microen.

Du kan kanskje stille inn hvor mye det du skal tine veier,da beregner microen ca hvor lang tid det tar.

Min tar ca 10 min.....

Skrevet

Legg filetene i en pose og legg posen i en bolle lunkent/varmt vann(ikke kokende). Skift vann etterhvert som det kjøles ned. Jeg gjrode dette for noen timer siden, og syns det gikk ganske raskt. Men muligens det går like raskt med defrost i microen.

 

Men går sikkert an å steke de frosne og, sånn i nødstilfelle.

Skrevet

Feil. Når man tiner frosne ting, så tiner det fortest i KALDT vann!!

Og ja, du kan skjære den opp halvfrossen og steke den. Ingen problem.

Skrevet

Alt frossent kjøtt skal tines i kaldt vann ja.. så man ikke ødelegger fibrene i kjøttet etter hva jeg har forstått?

Annonse

Skrevet

Selvfølgelig om man har det travelt mener jeg, ellers er jo vanlig romtemperatur naturlig.. :)

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...