Gjest Skrevet 31. oktober 2008 #2 Skrevet 31. oktober 2008 Slik gjør du: 1. Gni fileten inn med salt og pepper og brun den raskt på alle sider. Ta fileten opp av panna og legg den over i et ildfast fat. 2. Stikk inn et steketermometer og sett fileten i forvarmet ovn på 125° C i ca. 20 minutter hvis du vil ha rosa kjerne (70 °C), i ca. 30 minutter hvis du ønsker den gjennomstekt (76 °C). La filetene hvile i minst 5 minutter før de skjæres i skiver. (sakset fra matprat... ) ;o)
hellohello:-o Skrevet 31. oktober 2008 #3 Skrevet 31. oktober 2008 70 grader er gjennomstekt, jeg tar den på 65 grader og da er den helt perfekt. Steker på 180 grader og det tar ikke mer enn 15-20 min.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå