Gå til innhold

Kjære husmødre: Skal steike indrefilet av svin i ovnen, hvor mange grader og hvor lenge??


Anbefalte innlegg

Skrevet

Slik gjør du:

1. Gni fileten inn med salt og pepper og brun den raskt på alle sider. Ta fileten opp av panna og legg den over i et ildfast fat.

 

2. Stikk inn et steketermometer og sett fileten i forvarmet ovn på 125° C i ca. 20 minutter hvis du vil ha rosa kjerne (70 °C), i ca. 30 minutter hvis du ønsker den gjennomstekt (76 °C). La filetene hvile i minst 5 minutter før de skjæres i skiver.

 

(sakset fra matprat... ) ;o)

 

 

Skrevet

70 grader er gjennomstekt, jeg tar den på 65 grader og da er den helt perfekt. Steker på 180 grader og det tar ikke mer enn 15-20 min.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...