siddismamma Skrevet 26. oktober 2008 #1 Skrevet 26. oktober 2008 Har invitert venner på mexicansk mat i kveld og skulle gjerne hatt en god oppskrift på sånn gul ris som man får når man spise tex-mex ute. Noen som kan hjelpe???
Gjest Skrevet 26. oktober 2008 #2 Skrevet 26. oktober 2008 Putt litt gurkemeie i vannet når du koker risen. Da blir den gul og fin
siddismamma Skrevet 26. oktober 2008 Forfatter #3 Skrevet 26. oktober 2008 Takk for tipset, men er egentlig ute etter oppskrift på sånn spicy mexicansk ris med løk, hvitløk osv. Slik som man får den på resturant.
Pappalille Skrevet 26. oktober 2008 #4 Skrevet 26. oktober 2008 Mexicansk ris Ingredienser: 2 ss olje 2 ½ dl langkornet middagsris 1 stk. hønsebuljongterning 5 dl vann 1 boks hermetiske tomater 2 båt hvitløk 1 stk. finhakket løk 1 ts salt Tilberedning: Ha olje i en kjele og tilsett ris. Fres risen i ca. 5 minutter til den er gyllen. Hell over hønsebuljong, hermetiske tomater, pressede hvitløksbåter, finhakket løk og salt. Kok risen i 15 minutter. Ta kjelen av platen og la risen stå tildekket i ca. 15 minutter før den serveres.
siddismamma Skrevet 26. oktober 2008 Forfatter #5 Skrevet 26. oktober 2008 Takk skal du ha. Du bruker ikke safran eller gurkemeie i?
Pappalille Skrevet 26. oktober 2008 #6 Skrevet 26. oktober 2008 Tja.. Det kommer vel an på hva jeg har i skapet =p Gurkemeie har jeg av og til i, men ikke altfor mye. Det er jo naturlig betennelsesdempende og er bra for så mangt =)
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå