bente69;) Skrevet 25. oktober 2008 #1 Del Skrevet 25. oktober 2008 Var en tur innom Meny i går å kjøpte røkt svinekam på tilbud til 29:90 pr. kg. Promblemet er bare at jeg aldri har laget det før. Så nå trenger jeg tips fra dere vedr. fremgangsmåte vedr steking og tilbehør. Siden jeg er ganske grønn på kjøkkenet, er det fint med detaljert beskrivelse. Hvordan lager du røkt svinekam og hva har du til?? Den er ikke kokt om noen lurer på det. Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/138974967-trenger-hjelp-ang-r%C3%B8kt-svinekam/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
lillesøster skal bli storesøster Skrevet 25. oktober 2008 #2 Del Skrevet 25. oktober 2008 Vi pleier å ha den i stekepose med litt vann i, og la den stå i stekovnen i noen timer, spørs litt på størrelsen, men jeg antar ca 175grader i 1,5-2 timer ca. Det går ann å bruke steketermometer. Av krafta lager jeg saus, og den blir bare helt nydelig. Kan du det? Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/138974967-trenger-hjelp-ang-r%C3%B8kt-svinekam/#findComment-138975726 Del på andre sider Flere delingsvalg…
ana baroma Skrevet 25. oktober 2008 #3 Del Skrevet 25. oktober 2008 Jeg hadde putta den i ovnen og stekt den... og servert med grønnsaker eller salat og saus. Ellers ser jo denne himla god ut da... http://matprat.no/artikkel.aspx?artid=9700 Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/138974967-trenger-hjelp-ang-r%C3%B8kt-svinekam/#findComment-138975738 Del på andre sider Flere delingsvalg…
lillesøster skal bli storesøster Skrevet 25. oktober 2008 #4 Del Skrevet 25. oktober 2008 Tilbehør stod det jo også, vi liker stort sett bare gulrot, og har derfor det til av grønnsaker, men det kan selvfølgelig varieres med. Har pleid å åpne stekeposen etter 1 time og putte gulrot biter oppi der, liker å gjøre ting mest mulig lettvint. Poteter har vi til og lager saus på vanlig måte av margarin og hvetemel som jeg bruner og sper med krafta fra svinekammen. Vi pleier også å ha potetgull med ost og løk til,da samboern har tatt med seg den tradisjonen. Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/138974967-trenger-hjelp-ang-r%C3%B8kt-svinekam/#findComment-138975751 Del på andre sider Flere delingsvalg…
bente69;) Skrevet 25. oktober 2008 Forfatter #5 Del Skrevet 25. oktober 2008 takk for gode tips, damer:) Jeg har bestemt meg for å lage rotmos (gulrot/kålrot/potet mosa sammen). Det er så godt til røkt kjøtt. Så later jeg som det er en skinkestek, putter den i langpanna med litt vann, gulrot og skiva løk. Men hadde dere fjernet beinet før dere stekte den? Eller stekt den med beinet på? Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/138974967-trenger-hjelp-ang-r%C3%B8kt-svinekam/#findComment-138977224 Del på andre sider Flere delingsvalg…
lillesøster skal bli storesøster Skrevet 25. oktober 2008 #6 Del Skrevet 25. oktober 2008 Stekt den slik den er, fjerna det som må fjernes etterpå. Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/138974967-trenger-hjelp-ang-r%C3%B8kt-svinekam/#findComment-138977417 Del på andre sider Flere delingsvalg…
katta og co Skrevet 26. oktober 2008 #7 Del Skrevet 26. oktober 2008 Jeg bruker bearnaisesaus, brokkoliblanding og potet ved siden av Røkt svinekam. Er lettvint og godt. Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/138974967-trenger-hjelp-ang-r%C3%B8kt-svinekam/#findComment-138979709 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå