Gå til innhold

Biff stroganoff.....hvilken biff skal jeg bruke??


Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Annonse

Har ikke laget det før, men fikk lyst på det, og tenkte å invitere svigers, vet de liker det, så kan jo bli spennende;)...tenkte å ha ris, salat og loff, får dra på butikken å se om jeg finner noe kjøtt da, andre tips om hvordan jeg skal få den god?

Enten oksebog eller bankekjøtt- hvis ikke så spør du bar i kjøttdisken. Vet at i Bergen f.eks så bruker de aldri ordet bankekjøtt. (Hvis du er bergenser, ikke bruk sosekjøtt) Det er mye billigere, så blir ikke middagen så dyr heller:-)

Brun kjøttet i små porsjoner, sammen med litt salt&pepper og løk. Kok ut panna mellom stekingene og ha i gryta sammen med kjøttet. La surre til det blir mørt. Da er kjøtt og kraft klart, og så får du bare følge oppskriften din derfra.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...