Gå til innhold

Biff stroganoff.....hvilken biff skal jeg bruke??


Anbefalte innlegg

Skrevet

Er det entrecot, flatbiff, filet?? er ikke så inne på dette, jeg....:)

Skrevet

Jeg bruker mørbrad, for jeg synes den er minst senete og mørest:)

Pleier å legge den i romtemperatur 1 times tid før jeg skal tilberede den, for da blir den bedre:)

Skrevet

jeg bruker mørbrad eller flatbiff.. Kommer ann på hva jeg har..

Skrevet

Jeg bruker mørbrad eller ytrefilet.Heldige dere som skal ha det til middag! Elsker hjemmelaget stroganof. Hvilke tilbehør bruker du? Her er det en slager med hjemmelaget potetstappe. Nam:)

Skrevet

Entrecôte, indre - og yrtrefilet er det som brukes til å lage biff av siden det er dyrere og mørere kjøtt..

Skrevet

Kjøper ofte ferdige biffstrimler, enklest (og dyrest).

Ellers blir det som oftest mørbradbiff her ja...

Skrevet

Har ikke laget det før, men fikk lyst på det, og tenkte å invitere svigers, vet de liker det, så kan jo bli spennende;)...tenkte å ha ris, salat og loff, får dra på butikken å se om jeg finner noe kjøtt da, andre tips om hvordan jeg skal få den god?

Skrevet

Biff stroganoff-kjøttet skal strimles, brunes og så kokes. Det passer fint å bruke bogstykker/bankekjøtt til dette. Man bruker da ikke biffdelene til grytekjøtt som likevel skal kokes og dermed blir mørt slik.

Skrevet

Bogstykke/bankekjøtt....hva står det på pakken da? står det det?

Skrevet

Enten oksebog eller bankekjøtt- hvis ikke så spør du bar i kjøttdisken. Vet at i Bergen f.eks så bruker de aldri ordet bankekjøtt. (Hvis du er bergenser, ikke bruk sosekjøtt) Det er mye billigere, så blir ikke middagen så dyr heller:-)

Brun kjøttet i små porsjoner, sammen med litt salt&pepper og løk. Kok ut panna mellom stekingene og ha i gryta sammen med kjøttet. La surre til det blir mørt. Da er kjøtt og kraft klart, og så får du bare følge oppskriften din derfra.

Skrevet

Enig med Ironisk Distanse - ikke kast bort pengher på dyrt kjøtt på dette når du kan mørne det selv. Bare begynn i godt tid. Kan være det må trekke lenge.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...