aikipia Skrevet 24. oktober 2008 #1 Skrevet 24. oktober 2008 Er det entrecot, flatbiff, filet?? er ikke så inne på dette, jeg....
Masaili <3 Skrevet 24. oktober 2008 #2 Skrevet 24. oktober 2008 Jeg bruker mørbrad, for jeg synes den er minst senete og mørest:) Pleier å legge den i romtemperatur 1 times tid før jeg skal tilberede den, for da blir den bedre:)
Shabby Cheap Chic Skrevet 24. oktober 2008 #3 Skrevet 24. oktober 2008 jeg bruker mørbrad eller flatbiff.. Kommer ann på hva jeg har..
cherry coke Skrevet 24. oktober 2008 #4 Skrevet 24. oktober 2008 Jeg bruker mørbrad eller ytrefilet.Heldige dere som skal ha det til middag! Elsker hjemmelaget stroganof. Hvilke tilbehør bruker du? Her er det en slager med hjemmelaget potetstappe. Nam:)
Shabby Cheap Chic Skrevet 24. oktober 2008 #5 Skrevet 24. oktober 2008 Entrecôte, indre - og yrtrefilet er det som brukes til å lage biff av siden det er dyrere og mørere kjøtt..
trompetisten Skrevet 24. oktober 2008 #6 Skrevet 24. oktober 2008 Kjøper ofte ferdige biffstrimler, enklest (og dyrest). Ellers blir det som oftest mørbradbiff her ja...
aikipia Skrevet 24. oktober 2008 Forfatter #7 Skrevet 24. oktober 2008 Har ikke laget det før, men fikk lyst på det, og tenkte å invitere svigers, vet de liker det, så kan jo bli spennende;)...tenkte å ha ris, salat og loff, får dra på butikken å se om jeg finner noe kjøtt da, andre tips om hvordan jeg skal få den god?
Gjest Skrevet 24. oktober 2008 #8 Skrevet 24. oktober 2008 Biff stroganoff-kjøttet skal strimles, brunes og så kokes. Det passer fint å bruke bogstykker/bankekjøtt til dette. Man bruker da ikke biffdelene til grytekjøtt som likevel skal kokes og dermed blir mørt slik.
aikipia Skrevet 24. oktober 2008 Forfatter #9 Skrevet 24. oktober 2008 Bogstykke/bankekjøtt....hva står det på pakken da? står det det?
Gjest Skrevet 24. oktober 2008 #10 Skrevet 24. oktober 2008 Enten oksebog eller bankekjøtt- hvis ikke så spør du bar i kjøttdisken. Vet at i Bergen f.eks så bruker de aldri ordet bankekjøtt. (Hvis du er bergenser, ikke bruk sosekjøtt) Det er mye billigere, så blir ikke middagen så dyr heller:-) Brun kjøttet i små porsjoner, sammen med litt salt&pepper og løk. Kok ut panna mellom stekingene og ha i gryta sammen med kjøttet. La surre til det blir mørt. Da er kjøtt og kraft klart, og så får du bare følge oppskriften din derfra.
ApriIbaby Skrevet 24. oktober 2008 #11 Skrevet 24. oktober 2008 Enig med Ironisk Distanse - ikke kast bort pengher på dyrt kjøtt på dette når du kan mørne det selv. Bare begynn i godt tid. Kan være det må trekke lenge.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå