Gå til innhold

Spørsmål ang Ritzkake..... (oppskrift fra kokebokforumet)


Anbefalte innlegg

Skrevet

Ritz kake

 

4 eggehviter

2 1/2 dl sukker

1 ts bakepulver

1 ts vaniljesukker

100 gr valnøtter (en boks)

1 pk ritz kjeks

 

Pynt:

3 dl krem

daimkuler (eller for en "sunnere variant" kiwi eller annen frukt)

 

 

 

Pisk eggehvite og sukker stivt (lenge).

Hakk valnøttene.

Ha kjeksen i en pose og knus den med kjevle.

Bland alle ingrediensene i "eggedosisen" og fyll røren i en smurt form (22 cm)

Stekes på 175 grader i 1/2 time

 

 

Spørsmålet er; Skal kremen bare være pisket og legges oppå rett før?

Noen som har smakt denne kaken? Litt angst for å servere kaker jeg ikke har prøvekjørt før. Og skal ha gjester i dag.

 

Videoannonse
Annonse
Gjest Odin ♥ Tiril_min♥
Skrevet

Kjempe god kake,men har ikke smakt denne versjonen. Pleier å ha peanøtter i min:)nøtter og ritz kjeks blandet sammen med sukker,egg og vaniljesukker. Så krem oppå toppen med sjokoladetrekk oppå:)NAM!!

Skrevet

Å, kan du skrive din oppskrift her. For ser jeg har ikke valnøtter. Og kommer meg ikke på butikken pga syke barn.

Skrevet

Hvordan fikk du til det med sjokoladetrekket oppå kremen? Hørtes jo sinnsykt godt ut:).

Gjest Odin ♥ Tiril_min♥
Skrevet

:(finner den ikke igjen! Lett over alt nå,hadde den bare på en lapp:(. Søk etter snickerskake på nett,da får du opp mange oppskrifter:)er veldig lett,du må bare ha rett temp på sjokoladeblandingen:)

Skrevet

Men tror du jeg kan følge oppskriften over og bytte ut kun nøttene?

Gjest Odin ♥ Tiril_min♥
Skrevet

Ja det tror e nok at du kan:)var mindre ingredienser i den andre kaken,men tror nok at går bra å bare bytte ut nøttene:)

Skrevet

Komplett oppskrift på Snickerskake finner dere på www.detsoteliv.no

her finnes også ulike varianter og tips av denne

Jeg bruker denne oppskiften, og kaken blir like fantastisk hver gang!!!!

Skrevet

Svigerinna mi lagde denne sist vi var oppover, hun hadde på pisket krem og masse oppskåret frukt (i stedet for daimkuler). Utrolig godt! Tror nok kremen og frukten bør på ikke altfor lenge før servering, sånn at ikke bunnen blir veldig oppbløtt.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...