Candy girrrl Skrevet 24. oktober 2008 #1 Skrevet 24. oktober 2008 Ritz kake 4 eggehviter 2 1/2 dl sukker 1 ts bakepulver 1 ts vaniljesukker 100 gr valnøtter (en boks) 1 pk ritz kjeks Pynt: 3 dl krem daimkuler (eller for en "sunnere variant" kiwi eller annen frukt) Pisk eggehvite og sukker stivt (lenge). Hakk valnøttene. Ha kjeksen i en pose og knus den med kjevle. Bland alle ingrediensene i "eggedosisen" og fyll røren i en smurt form (22 cm) Stekes på 175 grader i 1/2 time Spørsmålet er; Skal kremen bare være pisket og legges oppå rett før? Noen som har smakt denne kaken? Litt angst for å servere kaker jeg ikke har prøvekjørt før. Og skal ha gjester i dag.
Gjest Odin ♥ Tiril_min♥ Skrevet 24. oktober 2008 #3 Skrevet 24. oktober 2008 Kjempe god kake,men har ikke smakt denne versjonen. Pleier å ha peanøtter i min:)nøtter og ritz kjeks blandet sammen med sukker,egg og vaniljesukker. Så krem oppå toppen med sjokoladetrekk oppå:)NAM!!
Candy girrrl Skrevet 24. oktober 2008 Forfatter #4 Skrevet 24. oktober 2008 Å, kan du skrive din oppskrift her. For ser jeg har ikke valnøtter. Og kommer meg ikke på butikken pga syke barn.
OsloMor Skrevet 24. oktober 2008 #5 Skrevet 24. oktober 2008 Hvordan fikk du til det med sjokoladetrekket oppå kremen? Hørtes jo sinnsykt godt ut:).
Gjest Odin ♥ Tiril_min♥ Skrevet 24. oktober 2008 #7 Skrevet 24. oktober 2008 :(finner den ikke igjen! Lett over alt nå,hadde den bare på en lapp:(. Søk etter snickerskake på nett,da får du opp mange oppskrifter:)er veldig lett,du må bare ha rett temp på sjokoladeblandingen:)
Candy girrrl Skrevet 24. oktober 2008 Forfatter #8 Skrevet 24. oktober 2008 Men tror du jeg kan følge oppskriften over og bytte ut kun nøttene?
Gjest Odin ♥ Tiril_min♥ Skrevet 24. oktober 2008 #9 Skrevet 24. oktober 2008 Ja det tror e nok at du kan:)var mindre ingredienser i den andre kaken,men tror nok at går bra å bare bytte ut nøttene:)
mathildas_mamma Skrevet 24. oktober 2008 #10 Skrevet 24. oktober 2008 Komplett oppskrift på Snickerskake finner dere på www.detsoteliv.no her finnes også ulike varianter og tips av denne Jeg bruker denne oppskiften, og kaken blir like fantastisk hver gang!!!!
Line_78 Skrevet 24. oktober 2008 #11 Skrevet 24. oktober 2008 Svigerinna mi lagde denne sist vi var oppover, hun hadde på pisket krem og masse oppskåret frukt (i stedet for daimkuler). Utrolig godt! Tror nok kremen og frukten bør på ikke altfor lenge før servering, sånn at ikke bunnen blir veldig oppbløtt.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå