Gå til innhold

Har noen forslag til god kyllingrett som jeg kan servere til middag i morgen?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Skal være en enkel rett, men god rett :)

Får ett vennepar på besøk i morgen som skal være her i noen dager..

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Chicken Tandori! Mmmmmm!

Enkelt: kjøp filet, rømme, ferdigpakke og naanbrød. Oppskrift på pakken, kjempeenkelt, og godt.

Skrevet

Kyllinggryte ala meg:)

 

3 personer:

 

3 kyllingfileter

1 boks seterrømme

3-4 fedd hvitløk

1 liten vårløk

dill

 

Del kyllingfileten i terninger og stek de på stekepanna.

Ha de over i en ildfast form. Skjær opp hvitløk og vårløk og bland sammen med kyllingen. Ha over en boks med seter rømme som et lokk over kyllingen. Strø dill over og stek på 200 grader i ca 20 min.

Server med salat og ris:)

Skrevet

Nam, får vann i munnen. Takk for gode tips :)

Skrevet

Flyvende Jacob er nydelig:) Høres helt merkelig ut med banan, men det smaker fantastisk.

 

Dette trenger du:

6 porsjoner

2 grillede kyllinger ( 3 pk kyllingfilet)

Bacon i terninger (eller skiver)

2-3 bananer (jeg liker mye bana i denne retten)

1 liten pose peanøtter (ca 100g)

Saus

2 beger fløte

1 beger Craime Fraice

Chilisaus (gjerne heinz chillisaus)

Salt/Pepper

Slik gjør du:

Plukk kyllingen, og legg den middels stor ildfast forme (eller skjær fileten i passe biter og stek de). Ha over bananer i skiver. Krydre med litt salt, pepper.

Bland indgrediensene til sausen. Justerer etter hvor sterk saus du vil ha.

 

Hell over i formen, og dryss over med peanøtter.

 

Sett formen i ovnen på ca 200 grader i 20 min.

Imens steker du bacon

Når retten har tyknet, og ser klar ut tar du ut og strør over bacon. (retten skal ikke svømme i saus, men ha en tykk fin konsistens)

 

 

Server med en god salat, ris og baguetter

Skrevet

Søk på kylling ala frode, og du får opp verdens enkleste og beste kyllingrett som nrk kokken Lise lager.

 

Hot kyllingsuppe på tine.no og er også superenkel.

Skrevet

Bali Kylling gryte med ris salat og hvitløksbaggiser

Skrevet

Kylling på mitt vis:

 

Kyllingfileter kuttes i biter og stekes. Legg over i ildfast form, strø over f.eks mais, vårløk og paprika. Lag (Toro sin) Kylling Bretagne saus og hell den over i formen. Oppå der har eg fløtegratinerte poteter og til slutt litt reven ost. Stekes så lang tid potetene trenger.

Server med salat og baguetter/hvitløksbaguetter!

Skrevet

Mangokylling =)

 

En hel grillet kylling, som du river opp i passelige gaffelbiter. Husk å ta vekk skinnet. legg kyllingen i en ildfast form.

Lag så en saus at 3/4 av en glass mango chutney som blandes med nesten to sånne små kartonger med fløte. Legg over strimlet paprika - kan også bruke ananas. Inn i ovnen på 200 grader i alt fra en halvtime til halvannen - jo lengre jo bedre:)

 

serveres med salat, ris og hvitløksbaguetter.

 

Min livrett!! :P

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...