Gå til innhold

prøvde meg som husmor... fy for noe dritt..


Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Sønnen min på 14 sto og så på de ferdige rugbrøda mine en dag. Mamma, hvorfor har du hatt frø på sjokoladekaka kom det tørt fra den kanten. Fikk ikke brøda ut av formen en gang, og de står på benken enda. Blir i alle fall tre år til neste forsøk.

Hmm - også hjemmebakt som er så enkelt og godt?

Mitt triks er å bruke Møllerens mix for kornbrød, tørrgjær og vann etter det som står på pakken. Kjøre ei god stund i kjøkkenmaskin og så bare fordele deigen i et par brødformer (smør dem med sånn steikespray på boks) og klappe deigen nedi med en slikkepott fuktet med litt vann. Fyll kjøkkenvasken halvfull med varmt vann og sett formene til heving i minst en time på ei rist over der - gjerne med en plastpose over den første halvtimen. Steik i ovnen og vips - de blir gode!

 

Ikke noe gris med elting, mel på benken og styr med forheving og etterheving - gjør seg jo nesten selv :-)

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...