Bøggly Skrevet 16. oktober 2008 #1 Del Skrevet 16. oktober 2008 Er det fortsatt greit å spise den? Er det som med banan - at det ikke er like apetittelig, men helt ok å spise, eller bør man helst unngå det? Hilsen fersk avokado-spiser Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/138916224-n%C3%A5r-avokado-har-blitt-brun-i-kj%C3%B8ttet/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Yaddaline ❤ ♀04/05 ♂02/09 Skrevet 16. oktober 2008 #2 Del Skrevet 16. oktober 2008 De blir jo brune like fort som epler når de deles så sånn sett hadde jeg ikke hatt noe problem, men om de er brune når jeg deler den så vet jeg ikke helt for da aner jeg jo ikke hvor gammel den egentlig er. Når det er sagt så er jeg ikke så begeistret for brun banan heller, hehe. Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/138916224-n%C3%A5r-avokado-har-blitt-brun-i-kj%C3%B8ttet/#findComment-138916238 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Den Blå Engel Skrevet 16. oktober 2008 #3 Del Skrevet 16. oktober 2008 Tenker du på oppdelt avocado som har blitt brun, eller en uåpnet? Oppdelt avocado som har blitt brun er bare oksidert, og er helt ufarlig å spise. Man kan unngå at den mørkner ved å la den ligge sammen med stenen. En uåpnet avocado som har blitt brun, er nok i ferd med å bli for gammel. Jeg spiser den hvis det bare er noen brune "tråder" i det grønne, men ikke hvis kjøttet er mer brunt enn grønt. Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/138916224-n%C3%A5r-avokado-har-blitt-brun-i-kj%C3%B8ttet/#findComment-138916246 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Bøggly Skrevet 16. oktober 2008 Forfatter #4 Del Skrevet 16. oktober 2008 Mente når den er brun når man åpner den. Noen virker jo faste å ta på i butikken, men er allikevel brune når man åpner. Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/138916224-n%C3%A5r-avokado-har-blitt-brun-i-kj%C3%B8ttet/#findComment-138916278 Del på andre sider Flere delingsvalg…
hellohello:-o Skrevet 16. oktober 2008 #5 Del Skrevet 16. oktober 2008 Hvis det ikke er mer brunt enn grønt bare skraper jeg bort det brune jeg. Er den veldig myk og mye brunt bør den nok ikke spises. Har kjøpt mange ganger jeg hvor den er har vært litt brun og bare skrapt bort og kosa meg Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/138916224-n%C3%A5r-avokado-har-blitt-brun-i-kj%C3%B8ttet/#findComment-138916290 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Den Blå Engel Skrevet 16. oktober 2008 #6 Del Skrevet 16. oktober 2008 Så lenge den ikke er mer brun enn at du selv synes det er greit, tror jeg ikke det er noen fare. Den skal jo være råtten for å være dårlig, og det hadde du nok merket. Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/138916224-n%C3%A5r-avokado-har-blitt-brun-i-kj%C3%B8ttet/#findComment-138916411 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Skrevet 16. oktober 2008 #7 Del Skrevet 16. oktober 2008 Vi bruker de som har blitt brune i guacamole. Syns det er best da jeg ;-P Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/138916224-n%C3%A5r-avokado-har-blitt-brun-i-kj%C3%B8ttet/#findComment-138916727 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå