Gå til innhold

Når avokado har blitt brun i kjøttet....


Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

De blir jo brune like fort som epler når de deles så sånn sett hadde jeg ikke hatt noe problem, men om de er brune når jeg deler den så vet jeg ikke helt for da aner jeg jo ikke hvor gammel den egentlig er.

 

Når det er sagt så er jeg ikke så begeistret for brun banan heller, hehe.

Tenker du på oppdelt avocado som har blitt brun, eller en uåpnet?

Oppdelt avocado som har blitt brun er bare oksidert, og er helt ufarlig å spise. Man kan unngå at den mørkner ved å la den ligge sammen med stenen.

En uåpnet avocado som har blitt brun, er nok i ferd med å bli for gammel. Jeg spiser den hvis det bare er noen brune "tråder" i det grønne, men ikke hvis kjøttet er mer brunt enn grønt.

Hvis det ikke er mer brunt enn grønt bare skraper jeg bort det brune jeg. Er den veldig myk og mye brunt bør den nok ikke spises. Har kjøpt mange ganger jeg hvor den er har vært litt brun og bare skrapt bort og kosa meg :)

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...