Gå til innhold

Når avokado har blitt brun i kjøttet....


Anbefalte innlegg

Skrevet

Er det fortsatt greit å spise den? Er det som med banan - at det ikke er like apetittelig, men helt ok å spise, eller bør man helst unngå det?

 

Hilsen fersk avokado-spiser

Fortsetter under...

Skrevet

De blir jo brune like fort som epler når de deles så sånn sett hadde jeg ikke hatt noe problem, men om de er brune når jeg deler den så vet jeg ikke helt for da aner jeg jo ikke hvor gammel den egentlig er.

 

Når det er sagt så er jeg ikke så begeistret for brun banan heller, hehe.

Skrevet

Tenker du på oppdelt avocado som har blitt brun, eller en uåpnet?

Oppdelt avocado som har blitt brun er bare oksidert, og er helt ufarlig å spise. Man kan unngå at den mørkner ved å la den ligge sammen med stenen.

En uåpnet avocado som har blitt brun, er nok i ferd med å bli for gammel. Jeg spiser den hvis det bare er noen brune "tråder" i det grønne, men ikke hvis kjøttet er mer brunt enn grønt.

Skrevet

Mente når den er brun når man åpner den. Noen virker jo faste å ta på i butikken, men er allikevel brune når man åpner.

Skrevet

Hvis det ikke er mer brunt enn grønt bare skraper jeg bort det brune jeg. Er den veldig myk og mye brunt bør den nok ikke spises. Har kjøpt mange ganger jeg hvor den er har vært litt brun og bare skrapt bort og kosa meg :)

Skrevet

Så lenge den ikke er mer brun enn at du selv synes det er greit, tror jeg ikke det er noen fare. Den skal jo være råtten for å være dårlig, og det hadde du nok merket.

Annonse

Skrevet

Vi bruker de som har blitt brune i guacamole. Syns det er best da jeg ;-P

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...