Gå til innhold

Trenger litt hjelp ang. ketolyse! ( samme som skravle)


Alba44

Anbefalte innlegg

Har lett og lest div på nettet og ser flere er fornøyd med Mama Lupes lefser. Får man tak i de i Norge?

 

Sjekket på lavkarbopikene,no og de har ikke.

www.dialife.dk har, men er usikker på bestilling og fortolling.

Noen med erfaring derfra?

Hvor mye blir det med toll og porto?

 

Håper på hjelp :o)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Aner ikke ang lefsene, men har du bakt lavkarbobrød? Her er ihvertfall oppskriften på det:

 

Lavkarbo-brød

 

 

Dette trenger man:

8 egg

1 boks Cottage Cheese

1,5dl smeltet meieri smør (150 g)

0,5ts natron

0,5ts salt

100g sesamfrø

200g linfrø

100g kruskakli

Knuser alle sesam og linfrø i hurtigmixer

Setter i gang visping av 7 egg til eggedosis-konsistens

Blander alt det tørre (hadde i 0,5 ts natron)

Mikser/knuser Cottage Cheese og ett egg sammen til en klumpfri røre

Smelter meierismør så jeg har 1,5 dl

Setter i gang kjøkkenmaskina med eltekrok og alt det tørre.

Heller i smør (noe avkjølt) og Cottage Cheese/egg blanding

Har i ”eggedosisen”

Mikser dette godt sammen

Har det oppi 1,5L brødform

Settes i ovnen 190grader i 2 timer

Tar de ut av formen og lar de stå natten over på rist inni ovnen

 

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg skjærer dem supertynne, og da blir en liten karbohydrat per skive :o)

Brødet er faktisk veldig godt, og holder seg i dagesvis!! Metter godt også. Og man kan jo bare lesse på med både smør, majones, salami, ost.... you name it :o)

 

Jeg pleier å fryse ned halve brødet, for jeg skjærer så tynne skiver at et halvt brød varer i minst 3 dager.

 

Har du lastet ned "Mat på data"? Du finner det på matportalen.no. Veldig god hjelp til å finne ut hvor mye karber det er i forskjellige ingredienser og retter. Du kan sette sammen mange ingredienser i en rett og så regner dataen ut hvor mye proteiner, karber, fett osv som er i maten. Helt genialt!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Da skal jeg bake det brødet :o)

Brødmat er nemlig min store last, så litt smak av det vil kanskje gjøre kuren litt lettere.

 

Skal også sjekke på matportalen.no.

TUSEN TAKK for supre tips, Renate!!

 

Ha en flott dag :o)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...