Anonym bruker Skrevet 13. oktober 2008 #1 Skrevet 13. oktober 2008 Er det krise å spise den likevel? Den er noen dager over...
Anonym bruker Skrevet 13. oktober 2008 #2 Skrevet 13. oktober 2008 Finnes ikke farlig. Og spesielt ikke om den ikke var åpnet. Best før - ikke uspiselig etter dato...
Anonym bruker Skrevet 13. oktober 2008 #3 Skrevet 13. oktober 2008 Den er ikke åpnet.. og det lukter ikke rart av den. Så da prøver jeg Takk.
Anonym bruker Skrevet 13. oktober 2008 #4 Skrevet 13. oktober 2008 All mat som smaker slik den skal gjøre, kan spises! Det eneste man bør være forsiktig med er rent kjøtt og fisk, samt kylling. Glem datostempling, bruk hodet! Hva gjorde de før datostemplingens tid....
Anonym bruker Skrevet 13. oktober 2008 #5 Skrevet 13. oktober 2008 Helt enig med tråden over her. Herreguud bruk hodet da. Var en herlig historie for noen år siden om en handelsmann som bare levde på utgått dato. Han så ut som han levde herrens glade dager..... Mye hysteri her inne om dagen.... + du trenger ikke å dusje hver dag. Og ungen trenger ikke paracet hver gang han er syk....... Hvordan klarte folk seg i gamledager? Hvis du lurer på noe så ring heller moren din eller bestemora de. Der har vi mye å lære. Vi tror alt skal læres på ny og en anne måte. Men de sitter inne med en masse kunnskap om mange ting.
Anonym bruker Skrevet 13. oktober 2008 #6 Skrevet 13. oktober 2008 Det står best før... ikke dårlig etter...
___ Skrevet 13. oktober 2008 #7 Skrevet 13. oktober 2008 Jeg spiste youghert som "gikk ut på dato" 7/9 i dag. Ikke noe problem med det. Baconosten er over en uke over tiden og til og med melka vi drakk i helgen var 6 dager over dato. Så lenge det ser bra ut og smaker normalt er det ikke noe problem. Vi bruker ofte meieriprodukter som har gått ut på dato.
Anonym bruker Skrevet 14. oktober 2008 #8 Skrevet 14. oktober 2008 Styr unna mat som har skiftet farge eller blitt lodden, ellers kan det stort sett spises. Varer blir gjerne ubrukelige før "best før" datoen også, om de ikke har blitt oppbevart skikkelig (kjøle-/frysevarer som har fått lunk i seg, tørrvarer som har fått fukt, emballasje som har gått i stykker) ... Var det godt? :-)
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå