ehtaner84 Skrevet 10. oktober 2008 #1 Skrevet 10. oktober 2008 i og med at min bedre halvdel er fra australia, og de har KFC der, så tok jeg innitiativet til å prøve og finne ut hvordan de lager kyllingen. oppskriften til KFC er umulig å få tak i, men jeg har prøvd meg fram. denne oppskriften var veldig lik. fytti h...... og godt det var. for alle dere som har spist på KFC, og skulle ønske vi hadde det i norge, kommer til å elske denne oppskriften. 2 skjeer salt 2 pepper 2 rosmarin 2 paprikakrydder 2 løksalt 2 hvitløksalt 2 persille 2 ingefær 2 oregano 2 timian 2 kopper mel dypp kyllingen i melk og egg blandig før du vender det i melblandingen. frityrstek på 180 grader i 5 min, så inn i ovnen med folie over i 10 min. ENJOY!!
ehtaner84 Skrevet 10. oktober 2008 Forfatter #2 Skrevet 10. oktober 2008 denne tiden gjelder små biter kylling.
~sjiraff~ Skrevet 10. oktober 2008 #4 Skrevet 10. oktober 2008 Små biter med kylling og steketid på 15 minutter?
ehtaner84 Skrevet 10. oktober 2008 Forfatter #5 Skrevet 10. oktober 2008 de steker i 5 min, i frityren, ja. og godgjør seg i 5-10 min i ovnen på 100 grader
ehtaner84 Skrevet 10. oktober 2008 Forfatter #7 Skrevet 10. oktober 2008 jepp, kyllingfilet. mmmmmmmm, kjenner jeg har spist litt mye nå
shewolf og 2 valper Skrevet 10. oktober 2008 #8 Skrevet 10. oktober 2008 Hva serveres til? Er det kun frityrstekte kylligbiter? Det hørtes veldig godt ut, kanskje noe å forsøke i morgen kveld?
ehtaner84 Skrevet 10. oktober 2008 Forfatter #9 Skrevet 10. oktober 2008 du kan ha akkurat hva du vil til. vi har chips og salat. slottspoteter er også godt.
Northernlights Skrevet 10. oktober 2008 #10 Skrevet 10. oktober 2008 Jeg har også hatt frityrstekt kyllingfilèt i dag. Egen oppskrift, men brukte stekepannen. Brukte ikke melk, bare vispet egg sammen med en drøss krydder som jeg fant i skapet. ALT jeg vet alle liker (cayennepepper,salt,pepper,sitronpepper,og litt til som jeg ikke husker i farta) Vendter alt i mel etter å ha latt det kosa seg i eggeblandingen, og deretter stekte jeg det i sterk varm olje. Ble kjempegodt. Jeg hadde ovnsbakte poteter og gullerøtter som tilbehør. 16 åringen min sverger på at det smakte akkurat som på chick-fil-a ;o) http://www.eatmorechicken.com/
Northernlights Skrevet 10. oktober 2008 #11 Skrevet 10. oktober 2008 Jo,jeg brukte løkpulver og hvitløkskrydder.Masse hvitløkskrydder. Namnam!
Northernlights Skrevet 10. oktober 2008 #12 Skrevet 10. oktober 2008 http://www.eatmorechicken.com/graphics/strips_large.jpg sorry at jeg maser her, men det er denne kyllingvarianten jeg fikk til i dag. :oD
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå