loveubaby Skrevet 1. oktober 2008 #1 Skrevet 1. oktober 2008 Har så sinnsykt lyst på cæsarsalat.Noen som vet om parmesan ost er pasturisert?Og om man spise det uten og bekymre seg.
Angeldoll m/ desemberprinsesse Skrevet 1. oktober 2008 #2 Skrevet 1. oktober 2008 Ûsikker på parmesan, men manchego kan du i allefall spise!
*Kristin25Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒskrållan* Skrevet 1. oktober 2008 #3 Skrevet 1. oktober 2008 åjåj! jeg spiste cæsarsalat i dag og droppet parmesan i salaten men tenkte ikke på dressingen faktisk.... Men det er sikkert ingen grunn til panikk! Parmesan ost bruker ikke å være pastorisert....
erotica80 *3boys1girl Skrevet 1. oktober 2008 #4 Skrevet 1. oktober 2008 Jeg leste nylig at gravide kan spise parmesan:)
Eline på vei med nummer to Skrevet 2. oktober 2008 #5 Skrevet 2. oktober 2008 Det varierer om parmesan er pasteurisert eller ikke, men det er ikke noen farlige bakterier som trives i så harde oster så det er bare å spise, tatt fra matportalen: "Listeria trives heller ikke i harde oster som for eksempel "Gouda", "Jarlsberg", "Norvegia", eller i brunost og parmesan. Disse ostene kan derfor trygt spises av gravide." http://matportalen.no/Matportalen/artikler/2004/3/skadelige_bakterier_og_parasitter
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå