Gå til innhold

sjokoladekrem ble til smør, hva har jeg gjort galt


Anbefalte innlegg

Kreme inneholder 2/3 l kremfløte som skulle kokes opp med 120 g sjokolade, den skulle så stå kaldt før den piskes til krem. Men nå har jeg pisket leeeenge og det har skildt seg i noe som minne om smør og sjokomelk. Jeg vet at kremfløte blir til smør om man pisker for lenge, men denne ble aldri krem....skal det se sånn ut, skal jeg fortsette, binder det seg til sjokokrem?

Fortsetter under...

Kremfløyte har lett for å skille seg viss den er for varm. Så eg trur det er det som har skjedd. No har eg aldri laga sjokoladekrem. Sjekka litt på nett etter sjokoladekrem, men det var ikkje mykje kremfløyte i dei.

 

Kremfløyte i seg sjølv skal ikkje kokast da den lett kan skilje seg. Så eg ville heller har piska kremfløyten kalt og blanda forsiktig inn smelta sjokolade som var lunka.

 

Eller rett og slett bruke ferdig sjokoladesaus saman med piska krem. :)

Nå er det sikkert for sent, men du kunne prøvd en liten klunk melk oppi.

Og fløten må være helt kald før du pisker den, ellers skiller den seg med før det blir krem.. Hvis den var helt kald, kansje hadde du kokt den for lenge?

Den skal bare koke så vidt opp.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...