Gå til innhold

Marinert kyllingfilet til salat. Serveres varm el kald?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Kyllingen har ligget i marinaden i noen timer nå ( hvitløk og urter) Salaten er laget, gresk dressing klar og hvitløksbaguetter på tining. Skal ha jentekveld i kveld:o)

 

Meeen, skal jeg steke kyllingen nå, og servere den kald enten bare oppi en skål, eller oppi salaten - eller hadde dere foretrukket varme kyllingbiter? Skal ha noen skikkelig spicy kjøttboller i tillegg, så samme spm gjelder vel for dem. Varmt el kaldt?

 

Kan jeg evt steke kyllingen litt på panna, og så hive den i ovnen på svak varme? Evt rett i ovnen?

Hvor lenge / hvor mange grader på i ovnen da?

Fortsetter under...

Skrevet

jeg hadde foretrokket alt litt lunket .. stek kyllingfileen i stekepanna .. høytemperatur, da blir de mørest og finest ..de skal stekest på samme måte som en biff om du skjønner ... kjøttbollene er jo greie ...

 

Du må gjøre det du selv synest er best ... matprat.no finner du mye bra :)

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...