Gifteklar:0)) Skrevet 10. september 2008 #1 Skrevet 10. september 2008 Mangler melis, går det ann å lage en glasur uten melis?
Mammaen til Isak Skrevet 10. september 2008 #2 Skrevet 10. september 2008 Spørs jo litt åssen kake det er, jeg har en oppskrift hvor det skal være sjokoladekrem på å inni, den er knallgod. Og lages enkelt ved å smelte sjokolade i vannbad, og blande med fløte, sett i kjøleskap til avkjøling. Når den er avkjølt piskes den til luftig krem, tar ikke lang tid.
Libido- Skrevet 10. september 2008 #3 Skrevet 10. september 2008 1 plate sjokolade (det du liker eller har) blandes med 1 dl krem eller matfløte. Smelt sjokoladen sammen med matfløten på midddelssvak varme. Mulig du må dobble.
~**nuttis**~ Skrevet 10. september 2008 #4 Skrevet 10. september 2008 Sjokoladekrem 3 egg 1 dl sukker 2 ts vaniljesukker 1 ss maisenna 4 dl melk 150 g smør 1 plate kokesjokolade Rør sammen egg, sukker, vaniljesukker og maisenna i en tykkbunnet kjele. Spe med melk over middels varme. Rør hele tiden til kremen tykner. Ta kjelen av varmen og rør inn tomtempert smør og smeltet sjokolade. Sett kremen kaldt til den stivner, gjerne en stund i fryseren. -------------------------------------------------------------------------
~**nuttis**~ Skrevet 10. september 2008 #5 Skrevet 10. september 2008 Amerikansk smørkrem 1 kopp sukker 1/2 kopp vann 3 ss sirup....smeltes i kjele 3 egg og litt salt piskes stivt. 500 g terninger av smør has oppi. -Sukkerblandingen må avkjøles og piskes sakte inn i eggedosisen. -Så tilsetter du smør litt og litt. Og pisker det skikkelig godt opp Jeg lager denne med 2 ss kakao i
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå