mamma`n te Kaja Skrevet 9. september 2008 #1 Skrevet 9. september 2008 og på hvor mange grader? noen som vet?
Sivalur Skrevet 9. september 2008 #2 Skrevet 9. september 2008 Jeg pleier å steke på 225 grader i ca 20 minutter, mener jeg å huske... hvis du bruner dem litt utenpå i stekepanna før du hiver dem i ovnen, blir de ekstra møre. Bedre med for kort steketid enn for lang, så greit å sjekke etter en stund hvordan de er stekt (skjær i en og se inni).
Gjest Skrevet 9. september 2008 #3 Skrevet 9. september 2008 Jeg skreller og skjærer poteter i båter og tiner kylling fileer, så salter og pepprer jeg det hele og setter det i klad ovn 200 grader (varmluft) og ser på de etter 30 min er de da gylne tar jeg de ut....
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå