Retro-mamma Skrevet 5. september 2008 #1 Del Skrevet 5. september 2008 Hvilket brød spiser dere? Fedon-brød? Jeg vil ha et brød eller knekkebrød som jeg vet er sunt og slankende. Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/138621736-br%C3%B8d-som-slanker/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Skrevet 5. september 2008 #2 Del Skrevet 5. september 2008 Jeg holder meg helt borte fra brød, pasta, poteter og alt som har et høyt innhold av karbohydrater. Se på Ketolyse.no, det har hjulpet meg og mange andre her inne, kanskje noe for deg? Hvis ikke har Fedon brød lavt karboinnhold og er bedre enn annet brød, men det finnes også en brødmix fra Ketolyse kuren som er "slankende" i begrensede mengder. Lykke til :-) Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/138621736-br%C3%B8d-som-slanker/#findComment-138623422 Del på andre sider Flere delingsvalg…
katinka80 Skrevet 6. september 2008 #3 Del Skrevet 6. september 2008 Hei på dere. Jeg kan anbefale Inger`s rugbrød som slankebrød. Det jobber skikkelig godt i magen:-) Tror enkan søke det opp på nettet.... Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/138621736-br%C3%B8d-som-slanker/#findComment-138631314 Del på andre sider Flere delingsvalg…
pablo Skrevet 25. september 2008 #4 Del Skrevet 25. september 2008 Ingers rugbrød her også. Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/138621736-br%C3%B8d-som-slanker/#findComment-138766667 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Dr Torkil P Andersen Skrevet 19. oktober 2008 #5 Del Skrevet 19. oktober 2008 Hei Brødet som lages på ketolysekuren er tenkt som en brøderstatning mens man er på ketolysekuren. Følger man ikke ketolysekuren er ingers rygbrød eller annet fullkornsrugbrød å anbefale. Det er billigst å lage det selv. 2-4 brød 1,3 kg fin sammalt hvete 200 gr fin sammalt rug 200 gr helkorn hvete 75 gr gjær 2 ts strøkne ts salt 9 dl hvetekli/kruskakli 1,8 liter lunkent vann, helst 37 grader (evt. 1 l søt eller sur skummet melk + 8 dl vann) 1 dl linfrø 1 dl solsikkekjerner FREMGANGSMÅTE: 1 porsjon gir ca 60 brødskive Tre brød i 2-liters former eller fire brød i 1,5-liters former. Brødene bør fryses, og oppbevares i kjøleskapet ettersom du bruker av dem, da de kan mugne om de ligger for lenge i romtemperatur. Bland alt det tørre, løs opp gjæren i litt av væsken og arbeid alle ingrediensene godt sammen, enten i kjøkkenmaskin eller for hånd. Deigen blir veldig løs, men den skal være slik. Den kan IKKE eltes på bordet. Hev deigen i underkant av en time i bakebollen.Slå luften ut av deigen og la den heve en gang til i bollen, ca. en halv time. Slå luften ut av deigen igjen og spa/hell deigen i smurte former og sett deretter brødene inn i varm ovn på 220 grader på over- og undervarme, eller 200 grader på varmluft. Brødene skal stekes i en time. Brødene er litt fuktige inni, og de henger på kniven når du skjærer i dem, men slik skal de være. Når du har et fuktig brød, klarer du deg med mindre pålegg. Dette brødet er skikkelig fibersterkt, og faktisk godt! Vennlig Hilsen Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/138621736-br%C3%B8d-som-slanker/#findComment-138933690 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå