Zitro Skrevet 1. september 2008 #1 Skrevet 1. september 2008 Bortsett fra navnet da sef... :-) Jeg smaker ikke forskjell ihvertfall. Er kanskje den ene sunnere enn den andre??
ScaryMama Skrevet 1. september 2008 #2 Skrevet 1. september 2008 Basmati er den risen som blir brukt i indisk matlaging.Den er mindre klebrig, og litt mer nøtteaktig i smaken. Jasminris er den velkjente, klebrige risen man finner i kinesisk matlaging. Basmatiris er noe sunnere, og det går også å få tak i brun basmatiris, som er MYE sunnere.
Zitro Skrevet 1. september 2008 Forfatter #3 Skrevet 1. september 2008 A ha, ser der lærte jeg det også. Takk :-)
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå