♥ Mamma'n til go'jenta GRAVID♥ Skrevet 31. august 2008 Forfatter #2 Skrevet 31. august 2008 ..ingen som vet?
prekæs Skrevet 31. august 2008 #3 Skrevet 31. august 2008 Det du gjør er å steke de i panne uten smør. Sopp inneholder mengder av vann, som du heller av etter oppvarming. Deretter avkjøler du soppen, legger i pose og fryser ned. Bruk ikke fett ved steking. Da harskner soppen fortere. Har hatt kantareller hele vinteren uten problem. Du tilbereder soppen på vanlig måte, med smør og evnt det andre du bruker etter opptining.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå