081013 Skrevet 31. august 2008 #1 Skrevet 31. august 2008 noen som har en "oppskrift" på hvit glasur til å ha på gulrotkaken?
Yaddaline ❤ ♀04/05 ♂02/09 Skrevet 31. august 2008 #2 Skrevet 31. august 2008 50g naturell smøreost 50g smør 2dl melis 1ts vaniljesukker Best om ost og smør er romtemp, men ikke et must. Blandes i den rekkefølgen de står. Namnam!
lykkec Skrevet 31. august 2008 #3 Skrevet 31. august 2008 125g kremost 75g myktsmør 1ss vaniljesukker 1 1/2dl melis HIlsen Mamma til lille Hannah:)
081013 Skrevet 31. august 2008 Forfatter #4 Skrevet 31. august 2008 da blir det uten glasur i kveld-, for smøreost har ikke jeg i huset til dagen. ;(
Gjest Skrevet 31. august 2008 #5 Skrevet 31. august 2008 Personlig så får jeg en litt sånn "kvalmende-lyst-til-å-denge-den-som-ødelegger-god-kake-følelsen" når jeg får sånn smørkrem på gulrotkake. Den jeg har lagd, og som nå er i salg der jeg jobber, er som følger: 1 pk philadelphia original ca 1/2 pk melis en dæsj sitronsaft. Frisk og god!
Gjest Skrevet 31. august 2008 #6 Skrevet 31. august 2008 Ikke smøreost? Da kan du jo lage bare med melis og sitron. Burde bli frisk og fin av det også.
Zitro Skrevet 31. august 2008 #7 Skrevet 31. august 2008 Signerer denne! Smør i kremen er pyton. Ren ostekrem til gulrot kaka er best.
~sjiraff~ Skrevet 31. august 2008 #8 Skrevet 31. august 2008 Er også enig i at smør i glasuren er døden! Like mye philadelhia ost og melis ( i gram) og en stoor dæsj sitron saft. Bedre blir det ikke )
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå