Gå til innhold

glasur til gulrotkake


Anbefalte innlegg

Skrevet

noen som har en "oppskrift" på hvit glasur til å ha på gulrotkaken?

Skrevet

50g naturell smøreost

50g smør

2dl melis

1ts vaniljesukker

 

Best om ost og smør er romtemp, men ikke et must. Blandes i den rekkefølgen de står. Namnam!

Skrevet

125g kremost

75g myktsmør

1ss vaniljesukker

1 1/2dl melis

 

HIlsen Mamma til lille Hannah:)

Skrevet

da blir det uten glasur i kveld-, for smøreost har ikke jeg i huset til dagen. ;(

Skrevet

Personlig så får jeg en litt sånn "kvalmende-lyst-til-å-denge-den-som-ødelegger-god-kake-følelsen" når jeg får sånn smørkrem på gulrotkake.

 

Den jeg har lagd, og som nå er i salg der jeg jobber, er som følger:

1 pk philadelphia original

ca 1/2 pk melis

en dæsj sitronsaft.

 

Frisk og god!

Skrevet

Ikke smøreost? Da kan du jo lage bare med melis og sitron. Burde bli frisk og fin av det også.

Skrevet

Signerer denne! Smør i kremen er pyton. Ren ostekrem til gulrot kaka er best.

Skrevet

Er også enig i at smør i glasuren er døden! Like mye philadelhia ost og melis ( i gram) og en stoor dæsj sitron saft. Bedre blir det ikke :o)

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...