Gå til innhold

KETOLYSEGJENGEN! Ny tråd. Den andre ble så lang.. :o)


Renate77 ♥med gutt og jente♥

Anbefalte innlegg

wolla.

 

da har vi omtrent akkurat samme mål. jeg skal ned til et sted mellom 65og 68 kilo. Jeg har jo slanket meg før og vet at jeg er fornøyd med meg selv rundt 70 kilo men denne gangen vil jeg litt lenger ned, samt gi meg selv noen kilo å gå på som også Torkild sier ja.

 

blir spennende å se om dette går veien for oss alle sammen. synes iallefall at alle har vært superflinke så langt.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

ååå,nå står en pizza i ovnen, med totalt 9-10 karbs i heeeele pakka.. og jeg tror ikke jeg klarer heeele pizzaen nei... ska komme med evt oppskrift hvis den smaker godt her etterpå.. hvis den smaker vondt griner jeg for jeg er hoooolsulten har nesten ikke spist i dag!!:)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

urk, bunnen ble litt ekkel, men det gikk jo ned for jeg var så sulten.. den var liksom helt deigaktig.. forstår ikke hva jeg gjorde galt.. hvem var det nå jeg fikk oppskriften av?? den er sånn:

 

LAVKARBOPIZZA

 

2 spiseskjeer johannesbrødkjernemel (nestargel)

1 dl smeltet smør

1 dl vann

2 egg

salt

oregano

litt revet ost i bunn (en god neve)

 

Bunnen blir hard, fast og tynn. Den bærer fyllet bra. Stek den på 200 grader i ca. 10 min.

Deretter legger man på ønsket fyll, ost og krydder. Så steker man den videre i 10 min til. Lurt å la den ligge

litt slik at den blir lunken før man skjærer i den.

 

 

jeg hadde litt olje da, på fyllet, kan det være derfor den ble bløt?? men føltes som den skulle ha stkt myyyye lenger først, for den virket jo rå i bunnen.. ellers smakte den greit heeelt ytterst i kantene liksom, der den var greit stekt..

 

ps jeg stekte den endel lenger enn 2*10 min også..

 

men mektig var den!! klarte bare 1/4 av hele pizzaen!! og nå spiser jeg nammnamm dessert.. heistad jordbærgele blandet med krem, dvs jordbærmousse..hehe

Lenke til kommentar
Del på andre sider

skulle til å spørre om du forstekte bunnen, men det ser jeg jo at du gjorde nå. hehe.

 

har aldri laget lavkarbo pizza jeg, men lager pizza med mama lupes lefsene som bunn. Det blir sinsvakt godt! nam nam.

Så kan heller mannen din lage pizza med feks pitabrød som bunn.

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

www.dialife.dk

 

det er ganske dyr porto derfra, så kan lønne seg og handle fra en i usa. eller fra www.lavkarbopikene.no om de har fått inn igjen.

 

mama lupes er tortilla lefser med særdeles lite karber i. :D

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

ingen butikker som sleger disse lefsene da? Fikk så lyst på taco jeg nå:P hehe...

 

Er de gode da?

 

Og bestiller dere fra nettet altså?

 

Aldri bestilt matvarer på nettet før:P

Lenke til kommentar
Del på andre sider

jepp, de er gode. bare at portoen er så sinsykt dyr fra dialife i danmark. Tror nesten det lønner seg å bestille fra usa. ikke helt sikker men. Og ja det er ikke noe problem å bestille matvarer på nett. hehe.

 

ingen butikker som selger de nej.

 

kjøpte 4 poser når jeg først kjøpte og frøys de ned 2 og 2. Da kan man bare ta opp når man har lyst på. De er gode med smør og pålegg på også. Jeg tåler ikke mer en 1 når jeg skal forbli i ketose, men mange som fint kan spise 2 til middag. Er vel net 3 karber i en lefse tror jeg.

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Dette er min første dag på ketolysekuren :)

har noen spm

tar dere å tester dere hver kveld om dere er i ketose eller hva det nå heter hehe??

og til frokost spiser jeg 1 ryvitaknekkebrød som inneholder 6.6 karber pr skive...det kan kanskje være litt mye men tror jeg blir lei av å spise egg både til frokost og lunsj...det brøde jeg kan bake tror jeg neppe jeg kommer til å gjøre :(

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

jeg tror ikke du "kan" spise ryvita hvis du skal følge kuren på "skikkelig" altså.. dessuten har du fpr lite karber igjen til grønnsaker da, for man skal spise endel grønnsaker og salat.

man trenger ikke spise egg hver dag. jeg går mange dager uten egg i perioder, blir lei. her er noe jeg liker til frokost>/lunsj

 

lager mitt eget brød, finnes maaasse oppskrifter på lavkarbo.no

1/2 avokado med reker i majones oppi, namm!!

grov leverpostei, med agurk og majones til..

rekesalat, med majones, egg, og reker

eggerøre med røkt laks

legger skinke og salatblader lagvis, med agurk, paprika og litt div innimellom..

ellers sliter jeg også litt om morningen.. frister ikke med fete ting alltid.. men bacon er alltid godt! hehe

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hvordan går det damer! Dere er så stille! Trall.

 

Spist i dag.

 

Frokost: nada

Lunch: salat med kylling

Middag: kotelett med gorgonzolasaus og grønnsaker.

 

 

And that's it. Eller 2 kopper tea med litt fløte i. Trall! Ellers går no dagan. Står litt stille på vekta nå, men stresser ikke. Det får gå ned når det går ned. Føler meg fin i kroppen, ikke oppblåst. Deilig.

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

joda, her går det nå greit... hadde en vanskelig dag i går men kom meg igjennom..

var på middagsbesøk der de hadde lagt 3 retter kanongod kinamat, som luktet fantastisk i hele huset.. det eneste jeg kunne spise var biffstrimlene i ene retten, og svinekjøttet i andre retten. + litt løk som jeg pelte ut og asparges..ellers måtte jeg la resten ligge på tallerkenen.. litt pinlig, selv om de er klar over kuren min og forstår det..

 

så var det nesten alt det beste snopet jeg vet til dessert.. sukk..nammnamm sjokoladehjerter, tvist, og goooode kjeks med sjokolade og karamell inni.. MEN klarte å stå imot, selv om det var vaaaanskelig.. i dag drømmer jeg om kaker..(begynnt å tenke på kakene jeg skal lage til min sønns 2 årsdag allerede, om halvannen mnd..)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ser det er snakk om litt stillstand hos noen, sånn er det her og. Men mensen er til og fra, så tror kanskje det gir seg litt utslag på vekta. Det er snakk om 0,5 - 0,8 kg opp/ned alt ettersom....uten at jeg skjønner hvorfor.

 

Fortsetter som jeg har gjort, drikker mye vann og så håper jeg det løsner snart! (hadde et lite hopp rett før helgen, endelig under 73 kg)

 

Hilsen tidligere wollafruen, nå forkortet til:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

har hoppet mellom 74.3 og 74.9 hele uken og tja, mensen er vel ikke i anmars riktig enda tror jeg. er vel bare kroppen som synes jeg har styra litt vel mye frem og tilbake i det siste, ketose-ferie- mer ferie- ketose osv.. hehe.

 

gleder meg til å komme meg ned på 73 igjen og før ferie-vekt. Da føler jeg at jeg er i rute igjen. Nu har jeg en sikkelig fat-day. Haha. Føler meg ukomfortabel i mitt eget skinn. hehe.

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

dette er min 3 dag og jeg har gått ned 1,2 så langt hurra nå er jeg nede i 73,9 er spendt å se hva jeg veier neste mandag...sliter veldig med hva jeg skal ha til middag :( noen som har en grei middagsrett som ikke tar så himla lang tid??

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

jeg jeg har kjøpt "full pakke" hehe

og tar vitaminene hver dag....setter et kryss hver gang jeg har tatt en "pille"

tok akkurat stixen og den viste 100 så jeg er strålende fornøyd med det de to første dagene viste den bare 5.....man får kanskje mere ketoner i urin hvor lengere man kommer i kuren??

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

hehe, sikker på at du har lest boka? Det spiller ingen rolle for fettforbrenningen hva slags farge stixen din har så lenge den har farge. Det er ikke noe som heter litt ketose eller mye ketose. Enten er du der eller ikke. Det kan til og med vitne om for lite veskeinntak å ha mørk lilla stix...

 

det står jo mange enkle oppskrifter i boka til torkild.

 

i dag feks har jeg hatt stekt ørret, grønnsaker og sandefjordsmør (1dl fløte og 100 gram meierismør pluss litt persille). Det tar max 15 minutter å smekke sammen.

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

nei jeg vet at det har ikke så mye å si hvilken farge stixen er :)

har ikke lest hele boka nei, bare skomlest her og der...

håper det blir bedre etterhvert med middagen....det som er litt kjipt er at jeg nesten må lage 2 middager om dagen en til mannen min og sønnen min og en til meg selv

nå vet jeg ikke om du er alene??

for 3 år siden gikk jeg ned 12 kg på 3mnd og da gikk jeg på lavkarbo

 

jeg må nok lese litt mere om de diverse menyene i boka :)

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

*klør seg i hodet* hvorfor må du lage 2 middager? her spiser alle det samme, bare at jeg tar mer grønnsaker og de har pasta/poteter/ris til...

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

det er jo ikke alt jeg kan spise som mannen min spiser :)

i går hadde de seibiff m/løk og poteter og jeg hadde en vanlig biff m/grønnsaker.......det blir kanskje bedre etterhvert når jeg blir kjent med maten..

kan du fortelle meg hva dere har hatt til middag denne uka??

kanskje jeg kan få noen tips?

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

tja

 

mandag: wok med kylling.

tirsdag: koteletter med grønnsaker og gorgonzolasaus. (fløte med smeltet gorgonzola i)

onsdag: stekt ørret med sandefjordsmør og grønnsaker

torsdag: reker (sånne store som er skrellet bortsett fra halen) med grønnsaker, stekt i panna med fløte og rød curry paste i.

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

javel.. går det bra med folk her eller? her går det litt trått for tiden, holder ut men er drittlei fortiden.. kan ha noe med at jeg er vond i ryggen og når jeg har vondt, har jeg lyst å spise bare drit og snop..hehe

 

orker ikke telle kabs lenger, fikk bare helt NOK! ble dritt lei.. så spiser så "gpdt" jeg kan, men skriver ikke ned eller teller lenger, tar det litt på feelingen.. var i ketose, men var utav i går.. spiste nok litt for mye middag, selv om den var lavkarbo.. spiste meg proppmett.. var så godt..

 

får håpe jeg blir litt mere motivert igjen snart.. idag holdt jeg på å gi opp prosjektet men, har kjøpt meg sukkerfritt godis og skal lage meg noe godt i dag så håper det går fint.. brukte jo en uke nesten etter forrige sprekk å komme meg i ketose igjen så, vil ikke gjøre det igjen med en gang..hehe

 

ikke får jeg beveget meg heller, pga denne ryggen.. og hodeverk/migrene har jeg hatt i en uke nå.. mensen også, så nå er jeg lei, og håper på bedre tider:)

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg er matlei for tiden. Alt smaker egg. I dag har jeg spist biff til frokost med hvitløksmør og ikke noe grønt, og ente opp med en pizzabit til middag da teamet på jobb hadde søndagspizza. Dumt ja, og iallefall når den smakte egg også. Har jo spist utrolig lite i dag. 100 gram biff kanskje og en pizzabit. Jeg vet dette er dumt, men men.. Ny dag i morgen. Dessuten har jeg mens, og jeg passer i 30/34 buksene mine. så noe har jeg da å juble for.. hehe.

 

Jeg er motivert for å fortsette med ketolyse og gleder meg til å spise lavkarbo resten av livet. :D

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Wee. Veiedag i dag, og ned 700 gram. Det er jeg fornøyd med, selvom jeg har brukt nærmere 4 uker på å komme meg ned til "normalvekten" før ferien. hehe. Jaja, er vel ferie bare en gang i året.

 

;p

 

Nå er jeg iallefall på rett vei igjen, og slipper å ta de samme kiloene igjen.. håper jeg.

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...