æsj altså! Skrevet 26. august 2008 #1 Skrevet 26. august 2008 For å ta de opp som dessert utover vinteren?
*Lykkelita*2barnsmor Skrevet 26. august 2008 #2 Skrevet 26. august 2008 Ja, men de blir litt "vasne" når de er tint, som all annen bær også blir. Men det er fullt mulig.
___ Skrevet 26. august 2008 #3 Skrevet 26. august 2008 Sukkrete rips med vaniljesaus er supergodt hele vinteren. De blir litt mer klissete enn når de ikke har vært frossne, men smaken synes jeg faktisk blir bedre.
Rosie the riveter Skrevet 26. august 2008 #4 Skrevet 26. august 2008 åååå...Namnam! Frosne rips med vaniljesaus hadde jeg dilla på sist svangerskap! Liker å gi de skylda for de 25 kiloene jeg la på meg...
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå