Rebekka og tre vidundere Skrevet 26. august 2008 #2 Skrevet 26. august 2008 Hadde du tekt å bruke ku-melk? Du kan sikkert gjøre det.Melkeproteinene er lettere å fordøye når de har blitt varmebehandlet. Da ville jeg brukt følgnde oppskrift: 1 liter melk 3 egg Fibra mel til passe konsistens 1/2 -1 dl olje eller margarin Lykke til med stekingen!
Suza Skrevet 29. oktober 2008 #3 Skrevet 29. oktober 2008 har en oppskrift jeg ofte bruker til mi lille fra hu var rundt 9 mnd. bruker soyaelk og speltmel som er MYE sunnere og også søtere, selv om du ikke liker soyamelk ren, er den veldig god i matlaging, da kjenner man ikke soyasmaken. bruker et egg per 4 dl melk og sper på med speltmel til passe konsistens, deretter blander jeg i modne pærer eller epler i bittemå biter (til barn som ikke tygger ordentlig kan man raspe) og en god dose kanel, vil man ha dem litt grovere kan man ta 1/2 sammalt og 1/2 fin mel. stek dem tynne
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå