♥Coxinelle♥ Skrevet 17. august 2008 #1 Skrevet 17. august 2008 Ser at vi trenger brunt sukker for å lage coockies, men jeg har bare vanlig. Kan dette erstatte brunt, eller er det annne smak på det?
line_n & sara Skrevet 17. august 2008 #2 Skrevet 17. august 2008 det går ann, men blir ikke heeelt det samme.
melkekua™ Skrevet 17. august 2008 #3 Skrevet 17. august 2008 Brunt sukker er en stor del av smaken for cookies'ne!
♥Coxinelle♥ Skrevet 17. august 2008 Forfatter #4 Skrevet 17. august 2008 takk for svar! Da blir det skoleboller i stedet.
3b@rnsmor-30* Skrevet 17. august 2008 #5 Skrevet 17. august 2008 nå fikk jeg lyst til å bake også... men er jo litt teit.. siden vi skal i 3 bursdager i dag....
petite fleur Skrevet 17. august 2008 #6 Skrevet 17. august 2008 Jeg bruker å bake en type muffins hvor det skal være brunt sukker. Har brukt hvitt dersom jeg har vært tom for brunt, og det har gått helt fint. Det eneste var at muffinsene ble helt lyse, da brunsukkeret ga de en fin, brun farge ;-)
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå