Gå til innhold

Kan hvitt sukker erstatte brunt sukker i en oppskrift?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Ser at vi trenger brunt sukker for å lage coockies, men jeg har bare vanlig. Kan dette erstatte brunt, eller er det annne smak på det?

Fortsetter under...

Skrevet

det går ann, men blir ikke heeelt det samme.

Skrevet

Brunt sukker er en stor del av smaken for cookies'ne!

Skrevet

takk for svar!

Da blir det skoleboller i stedet. :)

Skrevet

nå fikk jeg lyst til å bake også... men er jo litt teit.. siden vi skal i 3 bursdager i dag....

Skrevet

Jeg bruker å bake en type muffins hvor det skal være brunt sukker. Har brukt hvitt dersom jeg har vært tom for brunt, og det har gått helt fint. Det eneste var at muffinsene ble helt lyse, da brunsukkeret ga de en fin, brun farge ;-)

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...