Gå til innhold

KETOLYSE-KLUBBEN: for alle som slanker seg med ketolyse-kuren:)


Meg og mini med ny spire :)

Anbefalte innlegg

Jammen dette går jo strålende Helene!! Kjempebra! Husk at vekten kan svinge ganske mye - bare i løpet av en dag, så jeg vil sterkt anbefale at du prøver å veie deg bare en gang i uka. Ikke fortvil, det er ganske vanlig. Du har jo gått ned over 3 kg på bare én uke!!! *hurra!*

 

Hvis du får sånne "kick" om at det er noe du vil ha, så se litt i boka til Torkil - se om det er noen av snack-oppskriftene som kunne vært verdt å prøve, eller tyll i deg en halvliter med vann når det står på. I verste fall ta og kjøp noen sånne atkinsbarer - de duger som sjokolade, av og til.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

takk for oppmuntring:) nå har jeg vært på jobb, og føler meg mye bedre. var bare at jeg var alene, mini hos mormor, og mannen på jobb, skulle sette meg ned og kose meg og jeg VILLE jo ha noe godt å kose meg med, og var sulten i hele dag omtrent føltes det som. Vonde vaner er vanskelig å vende :)

 

ja, burde veie meg sjeldnere.. vurderer å sette vekta hos mor eller noe..

kan man spise sånn atkinsbar innimellom ja? er vel sikkert greiest å holde seg helt unna men, kan jo være greit å ha som nødløsning av og til.. hvor mange karb har de?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

De har 2 nettokarber i hver bar :o) Funker som nødløsning..hehe.. Men du får se an om de har noen negativ effekt på vekttapet ditt, enkelte opplever at kroppen reagerer negativt på søtningsstoffer.

 

Så joda, helt klart best å klare seg uten, men om nøden er størst spiser fanden fluer..er det ikke sånn? ;o)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Sekretøsa

Så flink du er Helene! RÅBRA! :)

 

Jeg har synda i helga, og spist (og drukket) for mye karbs :( Gikk opp 2 kg, som har sitti på helt til igår, men nå løsner det igjen...

Har innført "ikke-spise-etter.18" diett samtidig, for å få litt fortgang :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

javel folkens, er dere med eller? jeg har veiedag i dag, og ståa er sånn:

 

tirsdag 12.08: 103.8

tirsdag 19.08: 100.6

tirsdag 26.08: 99.6

 

jeg er idiotisk , og veier meg hver dag, MINST, slik at vekta hopper opp og ned.. men jeg har visst gått ned en kilo allikevel, selv om jge trodde jeg hadde gått opp nesten! jess

Lenke til kommentar
Del på andre sider

jeg blir med, men veier meg på fredager daah. :D har holdt på en stund og skal fortsette en stund. har akkurat vært 2 uker på ferie, så helt klart minst 5 feriekilo som må av før jeg er tilbake der jeg var før ferie. hehe.

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Henger meg på her eg og då. Det er vel ca fire veker sidan eg starta ketolyse,og det såg ut som det for 2,5 kilo ganske fort. Men så gjekk vekta opp igjen. Men no har eg nett hatt mensen. Veiedagen min er tirsdagene. Startvekt etter ferien: 66,5 kilo

No: 65 kilo

Og så kjenner eg at klea er begynt å bli lausere igjen, sjølv om eg ikkje ser det så mykje på målbandet. Men skal bli flinkere å måle og.

Så no er det berre å halde på jevnt og trutt, så forsvinner vel feriekiloa,og forhåpentligvis det siste kiloet utenom de fem. Så målet er 59/60 kilo.

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Heisann dere!

Da melder jeg meg inn i klubben deres :o)

Begynte med ketolyse 18.08. Har altså holdt på i en uke og en dag. Har veiedag mandager. Veide meg i går og har gått ned 3,5 kg. Jippi :o)

Men akkurat nå er jeg faktisk ganske sur! Tok en stix nettopp, og den var hvit! Faen altså! Skjønner ikke det. Da er jeg altså ute av ketose, og jeg fatter ikke at jeg kan ha fått i meg for mye karbohydrater i dag. Dette har jeg spist i dag:

 

Frokost: 1 lavkarboskive med eggerøre, majones og røkt laks. Skiven har ca 1 karb.

 

Lunsj: 2 egg, isbergsalat, skinke, agurk, litt ost, majones.

 

Middag: Kyllingfilet, blomkål og brokkoli og ost.

 

Kvelds: 1 egg, isbergsalat, skinke, agurk, litt ost, majones

2 små strimler med anton berg sjokolade og litt baconcrisp med 0,2 karbohydrater per 100 gram.

 

Har drukket to kopper te, noen glass pepsi max og ca 1,5 liter vann..

 

Hva har jeg gjort galt her? Dårlig humør nå.. :o(

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei! Svarte deg på skravlesiden også :o)

 

Kort fortalt: Drikk mer vann, få i deg litt mer fett, og kutt HELT ut sjokoladen. Det er ikke rom for "litt" kos når du følger ketogen diett.

 

Du skal ha i deg 2,5 - 3 l vann i døgnet. Evt. te og pepsi max kommer utenom dette.

 

Når det er sagt så er det ikke alle som får utslag på stixen, og det betyr ikke nødvendigvis at du er ute av ketose selvom stixen er hvit. Den angir kun ant ketoner i urinen på akkurat det tidspunktet du tisset på den. Noen får aldri utslag (jeg f.eks.) men er allikevel i ketose og går ned ca 1 kg i uka. Har du stålånde? Går du mye på do (tisser) og kanskje svetter litt mer enn vanlig er det gode tegn på at du er i ketose.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Om sjokoladen er sukkerfri så trenger hun ikke kutte den helt ut da, så lenge hun holder seg innenfor de 15 tilmålte karbene. :D

 

Forøvrig er jeg tilbake i ketose på dag 3 etter ferien. Deeeilig. Nå skal jeg lage fajitas til middag minus lefsene. Har ikke lyst på mama lupes i dag da jeg av erfaring vet at jeg ikke tåler de helt i starten av ketosen.

 

Gøy at det er så mange av oss som følger ketolysekuren, men mindre gøy med denne lindynatt. hehe.

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

He he, ja det kan du sei!!!No har eg nett ete meg ein tallerken med rømmegraut,med smør på,og med spekekjøt attåt, det var godt det.Så får det heller stagnere på vekta litt . Det går skte med sikkert nedover,og då er det greitt.fekk sååå lyst på noko anna i kveld.Ofte tar eg meg ein proteinshake til kvelden med olje,og cocosa fett og litt fløyte oppi.g kaffi,med ein kremklatt på toppen,med kanel.Men i kveld så var eg egentlig litt svolten,og då ville eg ha litt meir i meg.Men du så god magen er då på ketolyse!!!Og masse god mat.Me har det godt!!!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...