Gå til innhold

tips til middagsretter som kan lages kvelden før og varmes til middag dagen etter?


Anbefalte innlegg

Skrevet

trenger ideer på hva jeg kan lage til middag om kveldene framover slik at det kan varmes opp igjen ved middagstid dagen etter når vi får dårligere tid.

 

hittil har jeg kommet på;

- grønnsakssuppe

- gryteretter

- kjøttkaker

 

andre tips??

Skrevet

Stort sett alt kan lages dagen før og varmes opp dagen etter! Lager alltid dobbel posjon så jeg har til lunsj dagen etter. Men ting som gjerne smaker enda bedre dagen derpå er supper og gryter, og lasagne er også godt dagen etter.

Skrevet

Hvis maten ikke må være varm kan du lage pastasalat og ha brød til.

Skrevet

Pølse/makaroni grateng..fiskegrateng...koteletter...stor gryte med grønsaks/kjøtt suppe...potetball.. i grunnen det meste..er ikke glad i oppvarmet pasta ol jeg...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...