gifteklar gravid og kvalm Skrevet 11. august 2008 #1 Skrevet 11. august 2008 trenger ideer på hva jeg kan lage til middag om kveldene framover slik at det kan varmes opp igjen ved middagstid dagen etter når vi får dårligere tid. hittil har jeg kommet på; - grønnsakssuppe - gryteretter - kjøttkaker andre tips??
Muffinsmamma Skrevet 11. august 2008 #2 Skrevet 11. august 2008 Stort sett alt kan lages dagen før og varmes opp dagen etter! Lager alltid dobbel posjon så jeg har til lunsj dagen etter. Men ting som gjerne smaker enda bedre dagen derpå er supper og gryter, og lasagne er også godt dagen etter.
Yaddaline ❤ ♀04/05 ♂02/09 Skrevet 11. august 2008 #3 Skrevet 11. august 2008 Hvis maten ikke må være varm kan du lage pastasalat og ha brød til.
Pittamitta Skrevet 11. august 2008 #4 Skrevet 11. august 2008 Pølse/makaroni grateng..fiskegrateng...koteletter...stor gryte med grønsaks/kjøtt suppe...potetball.. i grunnen det meste..er ikke glad i oppvarmet pasta ol jeg...
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå