komplett familie Skrevet 8. august 2008 #1 Skrevet 8. august 2008 Er bedt i krepselag da jeg er 10 uker på vei. Er det trygt å spise kreps? På matportalen.no står det ingenting om kreps.... anyone?
Mamman til Mia Camilia Skrevet 8. august 2008 #2 Skrevet 8. august 2008 Jeg ahr både spist kreps, rægår. og krabbe i svangerskapet. Jeg lurer og på om det er skadelig.
3snuppeliner Skrevet 8. august 2008 #3 Skrevet 8. august 2008 Jeg spiser ikke skalldyr i det hele tatt. Ville sjekket skikkelig var jeg deg..
GuttenMin09 ♥ Jentebaby i 2012 Skrevet 8. august 2008 #4 Skrevet 8. august 2008 Har lest att innmaden i selve krabbe kroppen kan være farlig, men du kan spise det som er i klødå
Prinsemammaen Skrevet 8. august 2008 #5 Skrevet 8. august 2008 Tatt ut fra matportalen.no: Gravide kan spise alle typer fisk og skalldyr, bortsett fra: Blåkveite over 3 kilo. Ferskvannsfisk av typen: all gjedde, abbor over 25 cm, ørret over én kilo, røye over én kilo. Fiskelever. Gravide bør heller ikke spise påleggene Svolværpostei og Lofotpostei, som inneholder 25 prosent fiskelever. Krabbeinnmat fra skallet (hvitt krabbekjøtt i klør og skallhus kan trygt spises). Skjell: Fordøyelseskjertelen i kamskjell og nyren i o-skjell. NB se også blåskjellvarslet. Eksotisk fisk: hai, sverdfisk, skater, fersk tunfisk (tunfisk på boks er derimot helt trygt).
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå