Gå til innhold

Stroganoff gryte ( samme som 3 tri....)


Anbefalte innlegg

Skrevet

Skal lage dette til familieselskap på søndag. Har kjøpt en del kjøttdeig og gryterettposer (orker ikke lage fra bunnen av til 20 stk... ).

Tenkte jeg skulle bruke litt kjøtt og litt kjøttdeig, halvt om halvt...

Hvilket kjøtt bruker dere til denne gryten ? Har aldri laget gryte med "rent kjøtt" i før, lager som regel med kjøttdeig...

Så hva anbefaler dere ??

:-)

berta

 

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Pleier å bruke vanlige biffstrimler, men har det oppi rett før det er ferdig ellers syns jeg kjøttet blir tørt.

Skrevet

Oksekjøtt i strimler, eller det går an å kjøpe grytekjøtt (ferdigstrimlet) som er litt rimeligere dersom du er i en butikk med endel kjøttvarer.

Skrevet

Oksekjøtt i strimler, som jeg selv skjærer i mindre biter. Ville ikke lagd stroganoffgryte med kjøttdeig...

Skrevet

Ville prøve å lage gryten litt rimeligere enn å bruke bare kjøtt...

Blir for dyrt å bruke 800 kr på bare kjøttet til selskapet.... Tror det går fint med litt kjøttdeig....

Men er det yterfilet dere bruker da eller ?

Hva med flatbiff, og så koke det ( eller noe i den dur ?? så det blir mørt)

Er jo så dyrt med rent kjøtt nå for tiden...

Skrevet

Vi kjøper billig oksekjøtt i Sverige. De kaller det stroganoffkjøtt, det er ferdig i strimler. Har brukt ulike typer oksekjøtt før. Tror vi brukte flatbiff en gang. Stekte det, og kokte det etterpå for å få det mørt.

Skrevet

Stroganoffgryte med kjøttdeig er jo kjempegodt! :) Sånn pleier jeg å lage de ferdigposene i allefall - syns det er lett, billig og godt :) Nå fikk jeg også lyst på det.. Lykke til med selskapet :)

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...